Når vi måler på dem, der præsterer på højeste niveau – dukker ydmyghed og vigtigheden af at have et formål – altid op.

Topperformerne er simpelthen “båret af den hellige ild”. De kæmper for en større sag. De stiller sig igen og igen spørgsmålet: “Hvorfor”?

Hvad er ydmyghed?

Ydmyghed handler om at glemme dig selv – og i stedet tro på og kæmpe for en sag, der er større end dig selv og dit lille Ego.

Ydmyghed er at kende dig selv så godt – at du ikke kan føle dig truet i selskab med andre.

Ydmyghed er ikke skrøbelighed eller underdanighed – men at have ligeværdig respekt for andre mennesker og evne at møde dem, der hvor de er.

Et ydmygt menneske er ikke afhængig af omgivelsernes ros og anerkendelse – et ydmygt menneske repræsenterer således det modsatte af de mange ”opmærksomheds-junkier”, der løber rundt nu om dage.

Et menneske der hviler i sig selv og sin Autentiske Autoritet – er naturligt ydmyg. Giver plads til andre mennesker. Er bevidst om at tjene andre mennesker. Og fokuserer på den større sag.

Forskere kalder ydmyghed for DEN X-faktor, der gør forskellen – når vi taler lederskab.

Fordi sand ydmyghed i den grad inspirerer og appellerer til andre mennesker – så de får lyst til at følge dig og til at blive en del af dit liv.

”Sand ydmyghed giver en indsigt i samt forståelse og accept af Skabelsens, Universets og hele Livets storhed, og derved også en bevidsthed om egen storhed.”

Wikipedia

 

Ydmyghed er ikke at tænke mindre om sig selv – men at tænke om sig selv mindre.

 

Bliv ringet op til en

 

Inspirationssamtale

uforpligtende

 

Få den hjælp og vejledning du har brug for her og nu!

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet som coach, mentaltræner og forretningsudvikler for topledere og mellemledere, nøglemedarbejdere og ambitiøse mennesker

Ulrich Søgårds logo i blå
☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
Scroll til toppen