SALGSCOACHING

DEN HURTIGSTE OG MEST EFFEKTIVE METODE TIL ET ØGET SALG

Salgscoaching, der tager din individuelle salgsindsats til næste niveau – og skaber en salgskultur, der øger omsætningen markant og varigt!

Arbejder du med salg som f.eks. sælger, salgsmedarbejder, salgsleder, salgschef, salgsdirektør eller ejerleder, og vil du blive bedre til at sælge? Så står jeg klar som din salgscoach, med coaching og salgstræning der hjælper dig i mål gennem 100% resultatfokuseret og nul-bullshit sparring.

Nogle af de virksomheder, jeg har hjulpet:

Er du klar til salgscoaching...?

… der en gang for alle fjerner den modstand, der spænder ben for dit salgsarbejde?

… der bringer glæde og mening ind i dit salgsarbejde, så du kan øge dit salg mere end hvad du troede var muligt?

… der får dig til at skifte fokus fra salg til køb – så du HJÆLPER kunden frem for at du PRESSER til kunden?

Sådan foregår salgscoaching forløbet:

Forløbet vil køre over 3-6 måneder, hvor vi skiller det hele ad og sætter det sammen igen. Under forløbet vil jeg coache dig på en sådan måde, at du kan gå ud og sælge lige så meget, som du ønsker. Du er ikke længere afhængig af markedet eller af kunderne – fordi den ejermentalitet og salgskreativitet, der får det til at lykkes, nu vil være installeret i dig. Jeg fjerner den modstand, der holder dig tilbage, så du står klar med kick-ass energi til at tage dit salgsarbejde til næste niveau.

Step 1:
Mental klarhed og emotionelt overskud

Vi fjerner de blokeringer og begrænsende overbevisninger, som har afholdt dig fra at arbejde autentisk med salg. På den måde hæmmes din energi og målrettethed ikke af overtænkning, frygt for afvisninger, lavt selvværd og lavt tempo. Derimod sikrer jeg som salgscoach, at du føler dig committet, tager inspireret action, følger tæt op, skaber målbare resultater og når dit budget.

Step 2:
Målsætning og fokus

Vi definerer helt konkret, hvilke mål, du gerne vil opnå. Det kan være specifikke kunder, du gerne vil vinde eller et ønske om at øge salget med f.eks. 20, 50 eller 100%. Dette er fokus for vores fremtidige arbejde med at opnå målene.

Step 3:
Effektive salgsteknikker og akkvisitions-strategier

Vi finder sammen ud af, hvordan du når de klare og inspirerende mål ud fra min simple salgsskabelon, der er baseret på 30 års erfaring med salg, markedsføring og relationsudvikling. Skabelonen hedder SCREEN SCOOP SCAN SALGS SKABELON og beskriver hver enkelt fase i salget. Den giver konkrete værktøjer til, hvordan du hjælper kunden på en sådan måde, at kunden sælger til sig selv (Omvendt Salg).

Step 4:
Målopnåelse med høj energi, glæde og mening

Med mig som salgscoach på sidelinjen er du nu klar til at gå i gang med at nå dine mål. Oven i købet på en måde, så du føler, at dit salgsarbejde er sjovt og meningsfuldt – og at der ikke er grænser for, hvad du kan opnå.

Kundeudtalelser

Et samarbejde med en skarp salgscoach tager den individuelle salgsindsats til næste niveau – og etablerer en salgskultur der øger omsætningen

En dygtig salgscoach evner at analysere de eksisterende salgs-mønstre og –vaner – og vil med præcision justere de få steder der skal til for at øge salget både markant og varigt.

Salgscoaching på den rigtige måde – vil gøre 2 ting:

Knække de mentale koder hos sælgerne, salgsmedarbejderne og salgscheferne og andre der arbejder med salg – og dermed hjælpe medarbejderne individuelt til at øge salget

Identificere de holdninger og den adfærd der ligger bag nuværende salgskultur – og dermed transformere kulturen og etablere en sælgende organisation

En salgscoach vil arbejde på flere niveauer:

Mental klarhed og emotionelt overskud

Salgscoachen vil sikre at deltagerne ”er mentalt frie” – dvs. deres energi og målrettethed hæmmes ikke af overtænkning, frygt for afvisninger, lavt selvværd og lavt tempo. Derimod sikrer salgscoachen at den enkelte føler sig committet, tager inspireret action, følger tæt op, skaber målbare resultater og når sit budget.

Effektive salgsteknikker og akkvisitions-strategier:

Salgscoachen vil lære deltagerne en simpel salgsskabelon, udviklet af Ulrich Søgård personligt og baseret på 30 års erfaring med salg, markedsføring og relationsudvikling. Skabelonen hedder SCREEN-SCOOP-SCAN-SALGS-SKABELONEN – og beskriver hver fase i salget samt viser specifikt hvordan sælgeren hjælper kunden på en sådan måde at kunden sælger til sig selv – dvs. kunden beslutter sig for at købe.

Salgscoaching med afsæt i din autenticitet

Uanset hvilke målsætninger, du og din virksomhed har sat op for salgscoaching forløbet, kan du forvente:

Fokus på personlig udvikling frem for strategi, teknikker, værktøjer og andet, du måske normalt forbinder med et salgskursus. Fordi kun en ændring i din mentalitet kan føre til personlig transformation og forretningsmæssig vækst.

At vi arbejder med din mentalitet og dit mindset. Fordi det er her, du gør en forskel med dine værktøjer, teknikker og strategier.

At du skifter perspektiv på dig selv og får et nyt forhold til dig selv. Fordi det er afgørende, at du er hjemme i dig selv, så du kan træde i autentisk karakter og skabe salgsresultater på højeste niveau.

Dybde, nærvær og sårbarhed på et niveau, som du ikke får andre steder. Fordi det har en voldsom høj effekt, der tager dig til et niveau, du ikke troede var muligt.

Portræt af Ulrich

Dit udbytte af min salgscoaching:

Du vil opleve dit salgsarbejde som let, frit og ubesværet

Du bliver en effektiv sælger, der tør bruge dig selv i dit arbejde

Du går til opgaverne som en autentisk sælger, der er frygtløs og hviler i sig selv

Du bliver en dygtig sælger, der arbejder vedholdende og fokuseret, tager proaktivt og opsøgende ansvar og skaber de store og varige resultater

Er jeg den rigtige salgscoach for dig?

Jeg tilbyder min hjælp som salgscoach til dig, der arbejder med salg i det daglige. Så længe du er parat til:

At åbne dig op og være 100% ærlig – ærlighed er forudsætningen for al vækst
Ikke at holde dig tilbage og skjule noget i vores samarbejde
At være ærlig i din feedback til mig og sige det til mig ansigt til ansigt
At gå all in

Det er mine commitment-krav til dig

Kan du oprigtigt svare ja til alle punkterne ovenfor, garanterer jeg salgscoaching, der vil gøre dit salgsarbejde meningsfuldt og resultatskabende på en og samme tid.
Der vil skrue op for din autentiske flamme.
Der vil bringe dig hjem i dig selv, så det du gør altid føles let og sjovt – og så du kan skabe “umulige” resultater!

Sådan kommer du i gang:

Book et afklarende inspirationsmøde på tlf. 20 16 04 67 eller send en mail: info@ulrichsoegaard.dk
Ring og bliv afklaret på hvilke tiltag der passer til dine ambitioner og udfordringer:

Salgscoaching og systemet bag er bygget op omkring de præstationsfremmende og resultatskabende koncepter ”Autentisk salgsmentalitet” + ”Flydende Salg” + ”PRO Salg” – med skarpt fokus på at øge salget fra 20% til over 100%.
Salgscoach løsningerne er til dig der er sælger, salgsmedarbejder, salgschef, salgsleder, ejerleder eller direktør

Individuel salgscoaching

Salgscoaching til ledergruppen

Sambesøg med salgsledere og sælgere, key account managers og kundeansvarlige

Salgscoaching af salgsteamet

Salgsstrategisk workshop

Salgskursus med fokus på salgscoaching

Hvem er Ulrich?

30 års erfaring med salgsledelse og salgsudvikling, 20 års erfaring med præstationspsykologi og mental klarhed. 25 års erfaring med lederudvikling og samarbejdsudvikling. Derudover har Ulrich hjulpet, trænet og coachet mere end 1000 sælgere, ledere og medarbejdere.

Ulrich går ind i hvert eneste møde med ønsket og målet om at skabe en samtale, så effektfuld, at du aldrig glemmer det møde. Hver kunde er unik, og du får fuldt engagement og fokus.

Workshop med Ulrich

Ulrich Søgård; salgscoach, vækstrådgiver og forfatter

Bliv ringet op til en

 

Inspirationssamtale

uforpligtende

 

Få den hjælp og vejledning du har brug for her og nu!

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet som coach, mentaltræner og forretningsudvikler for topledere og mellemledere, nøglemedarbejdere og ambitiøse mennesker

Ulrich Søgårds logo i blå
☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
Scroll til toppen