Værdibaseret ledelse

SKAB EN RESULTATKULTUR BASERET PÅ SUNDE VÆRDIER OG STÆRKE HOLDNINGER

Mennesker trives bedst med en tryg ramme, de kan bevæge sig indenfor. Derfor har medarbejdere brug for fælles værdier, der kan støtte dem og som de kan læne sig op af. Værdibaseret ledelse og et stærkt værdigrundlag øger trivslen, styrker samarbejdet og optimerer medarbejdernes præstationer.

Værdibaseret ledelse gør ledelsesarbejdet lettere

Jeg tilbyder forskellige løsninger inden for værdibaseret ledelse. Alle forløb er unikke og skræddersyes efter dine behov og ønsker. Værdibaseret ledelse er til dig, der er ejerleder, direktør, mellemleder eller salgschef.

 

Værdier skaber tryghed

Fordi når værdierne er diskuteret og på plads i værdigrundlaget, vil medarbejderne være frie til at handle inden for det givne værdisæt, og det skaber tryghed og resultater.

Værdier giver grundlag for vækst

Værdierne vil fungere som rettesnor for medarbejdernes fælles fundament og give plads til selvstændig tankegang og skabe grobund for den enkeltes initiativ.

Ledelsen har ansvaret for værdierne

Værdibaseret ledelse handler også om en ledelse, der følger op. En ledelse, der løbende holder øje med og sikrer, at medarbejdernes adfærd stemmer overens med værdierne.

Hvad består værdibaseret ledelse af?

Her er de tre vigtigste punkter i et forløb med værdibaseret ledelse, som vil tage dig og dine lederkolleger til det næste niveau:

1.

Vi udvælger de værdier, der passer til jeres mentalitet, jeres kultur, jeres ledelse og jeres unikke DNA

2.

Vi lægger en plan for, hvordan I integrerer og efterlever værdierne i dagligdagen

3.

Vi sikrer, at værdigrundlaget gør en forskel for resultaterne og medvirker til at gøre visionen til virkelighed

Værdier kommer før ledelsesværktøjer

Værdier + Holdninger + Handlekraft + Adfærd = Kultur!

Det er den fælles kultur, der afgør virksomhedens vækst. Med værdibaseret ledelse skaber vi en vækstkultur.

Værdier og kultur kommer før strategi og forretningsudvikling. Er værdierne svage og kultur ikke eksisterende, giver det ingen mening med strategi og forretningsudvikling.

Fremtidens ledelse er baseret på værdier, tillid og formål. Sammen skaber vi effektiv værdibaseret ledelse ved hjælp af transformerende coaching og resultatfokuseret ledersparring.

Portræt af Ulrich
Ulrich Søgård – virksomhedscoach, mentaltræner og forfatter

Hej, jeg hedder Ulrich!

Er du interesseret i at lære at lede og motivere dine medarbejdere? Så skriv dig op til at få tips og trick til ledelsesudvikling, der mærkes gennem hele virksomheden!

Vækstcoach gennem 25 år

Bliv ringet op til en

 

Inspirationssamtale

uforpligtende

 

Få den hjælp og vejledning du har brug for her og nu!

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet som coach, mentaltræner og forretningsudvikler for topledere og mellemledere, nøglemedarbejdere og ambitiøse mennesker

Ulrich Søgårds logo i blå
☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
Scroll til toppen