Om Ulrich Søgård

US-spejling

UlrichSoegaard.dk er den ressource du bruger når du vil løfte præstationerne op på exceptionelt niveau og skabe nye og forbedrede resultater. For dig selv. Dit team. Din afdeling. Din organisation. Din forretning. Din virksomhed.

Profil


Om UlrichSoegaard.dk

UlrichSoegaard.dk er den ressource du bruger når du vil sige farvel til offer-tankegang, middelmådighed, fattigdoms-mentalitet og taber-attitude. Og sige JA til toppræstationer, vinder-mentalitet og overflods-attitude.

UlrichSoegaard.dk er den ressource du bruger når du vil løfte præstationerne til næste niveau og skabe nye og forbedrede resultater. For dig selv og dit team. For din afdeling og din organisation. For din forretning og virksomhed.

UlrichSoegaard.dk er den ressource du bruger når du vil øge omsætning og indtjening. For dig selv, din forretning og din virksomhed. Samtidig med at du ønsker at præstere og eksekvere på en let og ubesværet måde. Med udgangspunkt i autenticitet og personlig transformation – som er lig med din evne til at skabe resultater.


 

“Vi vil lære og blive dygtigere. Vi vil forandring og udvikling. Vi vil realisere vores fulde potentiale. Vi vil nye præstationer, større resultater og øget vækst”.


Ved at bruge UlrichSoegaard.dk bliver medarbejdere og ledelse afklaret.

De bliver klare i spyttet.

De bliver enige om mål og retning.

De får styr på strategi og handlingsplan.

De lærer hvad RIGTIG god ledelse er for en størrelse og hvad RIGTIG ansvarsfuldt medarbejderskab er for en størrelse.

De lærer at holde balancen mellem “den omsorgsfulde/opmuntrende stil” og den “konsekvente/håndfaste stil”.

De lærer at effektivt samarbejde er at holde af sin samarbejdspartner og hjælpe, servicere og gøre en forskel.

De lærer at være bevidste om egen fremtoning og egne holdninger – og at tiltrække de ideelle kunder.

De lærer at bruge og investere sig selv overfor kunden – og etablere et rum af nærvær og fortrolighed mellem dem og kunderne – der gør at kunderne fatter tillid og af sig selv ønsker at købe, forblive loyale og anbefale til alle de kender.

Medarbejdere og ledelse lærer at præstere på næste niveau. At levere resultater. At skabe kortsigtet og langsigtet vækst.

Fakta
 • Startet og udviklet 5 iværksætter-virksomheder fra tomme skriveborde til millionforretninger
 • 25 års erfaring med ledelse og samarbejde, lederskab og kommunikation, coaching og sparring, personlig udvikling og følelsesmæssig intelligens, salg og markedsføring, vækststrategi og forretningsudvikling
 • Uddannet International Academy Economist med speciale i salg, markedsføring og forretningsudvikling
 • Uddannet psykoterapeut og virksomhedscoach med speciale i mentaltræning, præstationspsykologi og personlig transformation
 • Har rådgivet, coachet, trænet og undervist mere end 1000 ejerledere, direktører, topledere, mellemledere, nøglemedarbejdere og sælgere
 • Modtager løbende selv coaching og sparring – og arbejder dagligt med egen personlige udvikling og vækst
 • Er tilknyttet i gennemsnit 10-15 virksomheder årligt som coach og mentor, inspirator og vækstrådgiver
 • Er tilknyttet i gennemsnit 10-15 medarbejdere, ledere, sælgere og privatpersoner årligt som coach og mentor, inspirator og vækstrådgiver
 • Træner og udvikler løbende coaches, rådgivere og konsulenter
 • Udvikler løbende egne vækstprogrammer og resultatskabende værktøjer: ”Intelligent Vækst Strategi”, ”PLS – Psykologi / Ledelse / Salg – Fra Spændingsfelt til Vækst”, ”Fra Autentiske Præstationer til Solide Resultater”, ”Opsøgende Resultatmentalitet”, ”Autentisk Mentalitet”, “Menneskelige Ledelse”, “PRO Salg”, ”Flydende Salg”, ”Den Sælgende Organisation” og ”Transformerende Vækst Coaching”
 • Er gift og bor sammen med Susanne gennem 24 år – sammen har vi 3 drenge