Lad mig hjælpe dig

... med at komme hjem til dig selv og dine medfødte ressourcer - så du let og ubesværet vil evne at skabe de resultater og det liv du drømmer om

Drømmen om det gode liv:

Det er noget med at ligge i en hængekøje og sippe drinks med paraply i, ikke?
Det lyder lækkert i teorien. Men det forklarer bare ikke:

Hvorfor løbere får lyst til at gennemført en ironman, når de har overstået deres første maraton

Hvorfor iværksættere starter det næste store start-up-eventyr efter at have tjent millioner på salget af den første virksomhed

Hvorfor vores børn får lyst til at droppe støttehjulene på cyklen, når de lige har lært at cykle med dem på

Og det forklarer slet ikke:

Hvordan den fortravlede ejerleder, der blev direktør som 3. generation i en virksomhed, vendte stress til overskud og blev kåret som årets erhvervsleder i Region Hovedstaden

Hvorfor direktøren, der pensionerede sig selv til Spanien, startede en ny virksomhed med salg af kunstgræs til golfbaner

Hvordan den introverte sælger pludselig sætter omsætningsrekord i virksomheden – og nyder at sælge

Hvilket rent faktisk er sket for mine kunder

Referencer

Sæt ild til!

Vi tror, at det gode liv handler om at nå frem til et sted, hvor der er stilstand og ro på. Men psykologer har vidst i årevis, at det forholder sig lige omvendt.
Vi bliver motiverede af, at der sker noget. Det, nogen af os oplever som metaltræthed – manglende engagement og ingen overskud – bunder i virkeligheden i en uindfriet drøm om at turde gøre det, der føles meningsfuldt. Så der bliver sat ild til vores entusiasme, arbejdsliv og forretning.
Med andre ord: Drømmen om det gode liv handler ikke om at nå hen til en bestemt destination. Det handler om at finde sin egen grounding. Og få styr på hvor ens tro og historier kommer fra, og derefter leve i overensstemmelse med sig selv.
Det er netop, hvad jeg har lært mine kunder at gøre i mere end 25 år.

Ulrich Søgård:
Din vækstcoach og mentaltræner

Jeg har startet og udviklet 5 iværksættervirksomheder fra tomme skriveborde til millionforretninger. Jeg har gennem de sidste 25 år rådgivet, coachet og trænet flere end 1.000 ejerledere, direktører, nøglemedarbejdere og ambitiøse privatpersoner. Jeg er uddannet psykoterapeut og mentalcoach, og bliver efterspurgt, når det drejer sig om:
         – Ledelse og samarbejde
         – Lederskab og kommunikation
         – Coaching og sparring
         – Personlig udvikling og følelsesmæssig intelligens
         – Salg og markedsføring
         – Vækststrategi og forretningsudvikling

Min passion er at gøre dig, dit team og din organisation i stand til at skabe de store præstationer igen og igen. Samtidig med at væksten bliver skabt i overensstemmelse med, hvem I er, og hvad I står for. Jeg har været så velsignet at få lov at hjælpe hundredvis af mennesker i virksomheder på tværs af brancher, som fx Carl Ras, Confirm, Neugebauer Clan Advokater, Gade & Juul, Summerbird, Telia, Nestlé, AGJ, KMD og mange, mange flere..
Mine tanker kredser altid om at skabe resultater og udvikling. Så meget, at min hustru af og til udbryder i sofaen: “Sidder du nu igen i din egen verden og udtænker en strategi for en kunde?” [Hun har som regel ret] Hvis man kan være “vækstnørd”, så er jeg sådan en.

Jeg vil glæde mig til også at få lov at hjælpe dig med din egen udvikling.
Med troen på det bedste – altid,
/ Ulrich

Portræt af Ulrich
Ulrich Søgård; Vækstrådgiver, mentalcoach og forfatter

I ”kløerne” på Ulrich får man ikke lov til at tage den nemme løsning. Med sin ærlige, rå (på den kærlige måde) og meget direkte facon holder Ulrich fast – altid med formålet om at nå tilbage til sig selv – sit autentiske jeg. Store ord, men uden Ulrich havde jeg ikke turdet påtage mig mit personlige ansvar og give mig i kast med mit nye liv. Visheden om, at Ulrich var der for mig – totalt uforbeholdent – har været den store bropille, der gjorde en transformation af mit liv mulig!
En anden ting, jeg aldrig har oplevet tidligere, er hans evne til lige så stille at genopbygge et beskadiget selvværd. Det er mere end guld værd, specielt i en livssituation som min, hvor jeg er blevet skilt, fyret og startet op som selvstændig. Vi har mange gange brugt et udtryk om, at jeg gik fra at være en gråand til en flyvende svane – og det beskriver meget godt den udvikling, Ulrich gjorde mulig.
Kan stærkt anbefale Ulrich som coach og mentor!

Susanne Worm

direktør, CoVision

Bliv ringet op til en

 

Inspirationssamtale

uforpligtende

 

Få den hjælp og vejledning du har brug for her og nu!

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet som coach, mentaltræner og forretningsudvikler for topledere og mellemledere, nøglemedarbejdere og ambitiøse mennesker

Ulrich Søgårds logo i blå
☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
Scroll til toppen