Ydmyghed - grundstenen i autentisk ledelse

Den autentiske leder [3/11]: Grundstenen Ydmyghed (Formål)

Indsendt af & kategoriseret under Autentisk Ledelse.

Når vi måler på dem, der præsterer på højeste niveau – dukker ydmyghed og vigtigheden af at have et formål – altid op. Topperformerne er simpelthen “båret af den hellige ild”. De kæmper for en større sag. De stiller sig igen og igen spørgsmålet: “Hvorfor”? Hvad er ydmyghed? Ydmyghed handler om at glemme dig selv… Læs mere »

Hvordan bliver jeg en dygtig leder? Få 3 gode råd her

Hvordan bliver jeg en dygtig leder?

Indsendt af & kategoriseret under Autentisk Ledelse.

De sidste 20 år har jeg hjulpet ejerledere, direktører og mellemledere med at blive dygtige ledere og med for alvor at skabe resultater gennem medarbejderne. I alle de år har jeg mødt mange myter og misforståelser om, hvad der konkret skal til for at blive en dygtig leder. Hvad der konkret gør forskellen. Af de… Læs mere »

Den autentiske leder [1/11]: Grundstenen Sandhed (Ærlighed)

Indsendt af & kategoriseret under Autentisk Ledelse.

Når jeg spørger mine kunder og mennesker jeg møder, om hvilken værdi de tror mest på, og som er vigtigst for dem – svarer de næsten altid over én kam: Ærlighed. Vi mennesker tiltrækkes af ærlighed. Og vi føler os trygge, når vore medmennesker er ærlige. Ærlighed åbner op. Ærlighed er menneskelighed. Og ærlighed bringer… Læs mere »

Skab helhjertede resultater med commitment

Commitment!

Indsendt af & kategoriseret under High Performance, Præstationsfremmende Mentalitet.

Din grad af commitment – er proportional med de resultater og den succes, du vil evne at skabe. Dvs. ”dit commitede mindset” kommer før de værktøjer, de strategier og de teknikker du bruger. Netop fordi det er dit mindset, der bruger dem. Commitment betyder at GENNEMFØRE den BESLUTNING, som du har TAGET HELHJERTET – uanset… Læs mere »

Hvad er Autentisk Ledelse og hvordan bliver du en god Autentisk Leder?

Hvad er EGENTLIG god ledelse?

Indsendt af & kategoriseret under Autentisk Ledelse.

Med mere end 25 års erfaring med ledelse, kommunikation og samarbejde – heraf de sidste 18 år som selvstændig ledelsesrådgiver og mentalcoach – har jeg fundet ud af, at der er én disciplin, som går igen og som gør forskellen: Autentisk Ledelse. Da der hersker mange myter om begrebet autenticitet – vil jeg nedenfor og… Læs mere »

Salg behøver ikke være klamt! Lær de 13 salgsprincipper her.

“Salg er klamt”

Indsendt af & kategoriseret under Flydende Salg, High Performance.

Jeg hjælper mange af mine kunder – ejerledere, mellemledere, sælgere, salgschefer og iværksættere – med at øge deres salg. Når de taler om begrebet ”salg” – mærker jeg tit en modstand hos dem. Flere af dem har det svært med ”præmissen i salg”, som de tror handler om at overbevise en potentiel kunde – og… Læs mere »

6 simple trin til god ledelse

God ledelse kommer fra dit lederskab

Indsendt af & kategoriseret under Autentisk Ledelse.

Gennem de sidste mange år er der skrevet meget om begrebet ‘god ledelse’. Den dag i dag står ledelses-guruerne på skuldrene af hinanden for at kloge sig på ledelse. Der tilbydes kurser og uddannelser i ledelse som aldrig før. Men er ledelse virkelig så svært? Er ledelse så avanceret en disciplin, at der skal tærskes… Læs mere »