Den autentiske leder: Grundstenen Ærlighed (Sandhed)

Indsendt af & kategoriseret under Autentisk Ledelse.

Når jeg spørger mine kunder og mennesker jeg møder, om hvilken værdi de tror mest på, og som er vigtigst for dem – svarer de næsten altid over én kam: Ærlighed. Vi mennesker tiltrækkes af ærlighed. Og vi føler os trygge, når vore medmennesker er ærlige. Ærlighed åbner op. Ærlighed er menneskelighed. Og ærlighed bringer… Læs mere »

Skab helhjertede resultater med commitment

Commitment!

Indsendt af & kategoriseret under High Performance, Præstationsfremmende Mentalitet.

Din grad af commitment – er proportional med de resultater og den succes, du vil evne at skabe. Dvs. ”dit commitede mindset” kommer før de værktøjer, de strategier og de teknikker du bruger. Netop fordi det er dit mindset, der bruger dem. Commitment betyder at GENNEMFØRE den BESLUTNING, som du har TAGET HELHJERTET – uanset… Læs mere »

Hvad er Autentisk Ledelse og hvordan bliver du en god Autentisk Leder?

Hvad er EGENTLIG god ledelse?

Indsendt af & kategoriseret under Autentisk Ledelse.

Med mere end 25 års erfaring med ledelse, kommunikation og samarbejde – heraf de sidste 18 år som selvstændig ledelsesrådgiver og mentalcoach – har jeg fundet ud af, at der er én disciplin, som går igen og som gør forskellen: Autentisk Ledelse. Da der hersker mange myter om begrebet autenticitet – vil jeg nedenfor og… Læs mere »

Salg behøver ikke være klamt! Lær de 13 salgsprincipper her.

“Salg er klamt”

Indsendt af & kategoriseret under Flydende Salg, High Performance.

Jeg hjælper mange af mine kunder – ejerledere, mellemledere, sælgere, salgschefer og iværksættere – med at øge deres salg. Når de taler om begrebet ”salg” – mærker jeg tit en modstand hos dem. Flere af dem har det svært med ”præmissen i salg”, som de tror handler om at overbevise en potentiel kunde – og… Læs mere »

6 simple trin til god ledelse

God ledelse kommer fra dit lederskab

Indsendt af & kategoriseret under Autentisk Lederskab.

Gennem de sidste mange år er der skrevet meget om begrebet ‘god ledelse’. Den dag i dag står ledelses-guruerne på skuldrene af hinanden for at kloge sig på ledelse. Der tilbydes kurser og uddannelser i ledelse som aldrig før. Men er ledelse virkelig så svært? Er ledelse så avanceret en disciplin, at der skal tærskes… Læs mere »

At træde i karakter - som leder og som menneske

At træde i karakter

Indsendt af & kategoriseret under Autentisk Ledelse, Autentisk Lederskab.

Jeg har altid holdt meget af udtrykket ”at træde i karakter”. Der er power over det. En ”kick-ass-energi”, som giver mig en god og stærk følelse. Måske også fordi der reelt er tale om ”all in”. For når du rigtig træder i karakter – er der ingen vej tilbage. Du har vist, hvem du er – og du… Læs mere »

Offer eller ejer? Det er dit valg!

Offer eller ejer – det er dit valg!

Indsendt af & kategoriseret under Præstationsfremmende Mentalitet.

Jeg har en kunde, som for år tilbage flygtede fra sit hjemland i Mellemøsten. En dag hvor vi sad og spiste sammen, fortalte hun sin historie. Hun fortalte om, hvordan hun i en tidlig alder gjorde opmærksom på uretfærdighederne, som regimet udsatte befolkningen for og forsøgte at råbe folk op og gøre noget ved situationen…. Læs mere »

Føler du dig ikke som en sælger? Så læs med her!

“Jeg er ikke sælger”

Indsendt af & kategoriseret under Autentisk Lederskab, Flydende Salg.

Jo, du er. Det er alle mennesker. At sælge er ”at vinde andre mennesker for dine idéer”. Og det gør du hele tiden. Da du fandt din udkårne og dit nuværende job, solgte du dig selv. Når du tror på noget – sælger du idéen. Og omvendt – når nogen sælger dig en god idé,… Læs mere »