Opsøgende salg

SÅ KAN DU ØGE SALGET LIGE SÅ MEGET DU ØNSKER!

Øget salg med opsøgende salg

Med opsøgende salg kan du aktivt selv styre din salgsindsats og øge din omsætning her og nu. Med den effektive kontakt-strategiske tilgang til nye kunder og salgsudviklings-programmet Opsøgende Salg – vil du lære hvordan du opsøger kunderne, indgår langsigtede partnerskaber med dem og vinder de ordrer du ønsker – præcist og hurtigt.

Opsøgende salg behøver ikke at være svært, hårdt eller kedeligt. Vækst-programmet Opsøgende Salg lærer dig at have det sjovt, se meningen og elske det opsøgende salgsarbejde.

Du lærer hvordan du opsøger kunden på den helt rigtige måde, og hvordan du etablerer en personlig forbindelse til kunden. Så relationen til kunden bliver stærk, sympatisk og tillidsbaseret.

Opsøgende salg lærer dig at vinde nye kunder – præcist og hurtigt

Du lærer konkret flg.:

At identificere din ”ideelle kunde-profil”. Det gælder om at finde frem til den kundetype som er RIGTIG for dig og din forretning – og som konkret vil gøre du når budgettet og indfrier dine ambitioner

At udvælge de kunde-emner som du ønsker at vinde som faste og langvarige kunder

At formulere en kontakt- og akkvisitions-strategi for hver enkelt kunde – så du opsøger, kontakter og vinder den enkelte kunde på præcist den unikke måde som passer til den enkelte kunde. Ingen kunde må behandles på en tilfældig eller standardiseret måde. Hver enkelt kunde er unik – og derfor er en individuel kontakt- og akkvisitions-strategi afgørende for dine resultater

At vinde kunden for dine idéer, dit produkt eller ydelse

At etablere et tæt, langvarigt og loyalt partnerskab med den ny kunde som nu er en fast kunde

Referencer

Opsøgende salg tager din forretning og virksomhed til næste niveau

Programmet Opsøgende Salg er udviklet på baggrund af 25 års erfaring med salg, markedsføring og service – og det giver dig de indsigter og erfaringer, værktøjer og strategier,
 der øger dit salg her og nu, og som tager din forretning og virksomhed til næste niveau og dermed realiserer dine ambitioner

Opsøgende salg løsninger

Til dig, der er ejerleder, topleder, direktør, salgsmedarbejder, kontormedarbejder, sælger, marketingleder eller iværksætter.

Sæt dig selv i spil i salgsarbejdet som autentisk sælger med fokus på at HJÆLPE og ikke PRESSE din kunde. Resultatet er markant øget salg uden følelsen af at være “klam sælger”

Om Ulrich Søgård

Jeg har 30 års erfaring med salgsledelse og salgsudvikling, 25 års erfaring med lederudvikling og samarbejdsudvikling samt 20 års erfaring med præstationspsykologi og mental klarhed. Derudover har jeg hjulpet, trænet og coachet mere end 1000 ledere og medarbejdere.

Jeg går ind i hvert eneste møde med ønsket og målet om at skabe en samtale så effektfuld, at du aldrig glemmer det møde. Hver kunde er unik, og du får mit fulde engagement og fokus – hver gang.

Jeg tilbyder min hjælp som salgscoach til alle, der arbejder med salg i det daglige. Så længe du er parat til:

  • At åbne dig op og være 100% ærlig – ærlighed er forudsætningen for al vækst
  • Ikke at holde dig tilbage og skjule noget i vores samarbejde
  • At være ærlig i din feedback til mig og sige det til mig ansigt til ansigt
  • At gå all in
Workshop med Ulrich der forklarer ledelse
Ulrich Søgård; vækstrådgiver, mentalcoach og forfatter

Det er mine commitment-krav til dig

Kan du oprigtigt svare ja til alle punkterne ovenfor, garanterer jeg salgscoaching, der vil gøre dit salgsarbejde meningsfuldt og resultatskabende på en og samme tid.
Der vil skrue op for din autentiske flamme.
Der vil bringe dig hjem i dig selv, så det du gør altid føles let og sjovt – og så du kan skabe resultater, du aldrig troede muligt.

Bliv ringet op til en

 

Inspirationssamtale

uforpligtende

 

Få den hjælp og vejledning du har brug for her og nu!

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet som coach, mentaltræner og forretningsudvikler for topledere og mellemledere, nøglemedarbejdere og ambitiøse mennesker

Ulrich Søgårds logo i blå
☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
Scroll til toppen