Coaching

Jeg tilbyder resultatfokuserede coachingforløb med afsæt i dig og din autenticitet.

Mere end 1.000 direktører, ejerledere, mellemledere, salgsmedarbejdere, nøglemedarbejdere og privatpersoner har haft hovedrollen på et af mine coachingforløb. Alle forløb tager udgangspunkt i den du er og din personlige stil, din dagligdag og dine drømme

Tidligere kunder har bl.a. lært:

At hvile i sig selv, komme tilbage til den medfødte grounding og vække tillid hos andre

At turde tage konflikter og lytte – fordi de ikke er bange for at ændre holdning, når de møder det gode argument

At føle sig gode nok, som de er og dermed undgå rollespillet – og den tilhørende udbrændthed

At spotte og undgå stress

“Kvaliteten af vores præstationer og flow, resultater og vækst afgøres af kvaliteten af vore tanker og idéer, følelser og handlinger”

Ulrich Søgård

Portræt af Ulrich

Hvilken forskel kan coaching gøre for dig?

Kundeudtalelser

Coaching forløb med varig forandring

Har du et ønske om at gøre op med de mentale blokeringer, der står i vejen for din evne til at skabe de helt store resultater? 

Har du et ønske om et coaching forløb, der har en hurtig, dyb og varig effekt, og sætter dig i stand til at opnå de mål, du ønsker at gøre til virkelighed?

Jeg tilbyder resultatfokuserede coaching forløb med afsæt i dig og din autenticitet. Kun ved at frigøre dig fra dine usande historier og begrænsende overbevisninger, kan du på en sjov og naturlig måde opnå den vækst, du ønsker – for dig selv og dit team, din forretning og din virksomhed.

Ulrich Søgårds logo i blå

Personlig coaching, ledelses coaching og autentisk lederskab: Målet er det samme

Vidste du, at det er vores tanker og følelser, som gør oplevelser og opfattelser forskellige fra person til person?

Det er essensen i mine forløb: Med mig som coach lærer du, hvordan dine tankemønstre i bund og grund er konstruerede, og at der ikke er nogen omstændigheder eller omgivelser udenfor dig, som skaber dine følelser og oplevelser. Du er selv ansvarlig for dine tanker og følelser. Og du er selv i stand til at slippe dem og vende tilbage til din medfødte ressourcefuldhed.

At give slip på begrænsende tanker og konstruerede regler er vejen til både personlig og professionel succes. Så uanset om du ønsker personlig coaching eller executive coaching, bliver du med min hjælp i stand til at præstere naturligt og effektivt. Målet er det samme: At gøre en AFGØRENDE forskel for dig og hjælpe dig til menneskelig og økonomisk vækst.

Portræt af Ulrich

“Personlig udvikling og aktiverende coaching hænger dybt sammen med “forankring” – og om at stoppe med at gøre mange af de ting, som du mere eller mindre ubevidst gør i dag. Frem for at fylde oveni”

Ulrich Søgård

Coaching der skaber klarhed, gennembrud og transformation

Mange tror, der skal værktøjer, teknikker og strategier til for rigtigt at udvikle sig og lære nyt. Tro om igen. For før alt dette kommer mentaliteten – og det er den, vi arbejder med på mine coaching forløb.

Jeg er til for dig. Du taler. Jeg lytter. Vi skaber resultater og vækst på et niveau, du ikke har fantasi til at forestille dig.

Jeg presser ikke en model med 6 trin ned over hovedet på dig, som du skal passe ind i. Jeg hjælper dig derimod med at sætte stikket tilbage i din egen stikkontakt, så du kan genfinde dine medfødte ressourcer og komme tilbage til din unikke autenticitet.

 

Jeg opløser dine hæmmende konstruktioner, dine opfundne problemer og dine oplevede smerter.

Jeg viser dig vejen hjem til dig selv, til din sande natur og til det sted, hvor dine medfødte talenter, din rene intention og din intuitive stemme findes.

Jeg lærer dig, hvordan dine tanker skaber dine følelser og oplevelser, og viser dig hvordan dine historier, regler og konklusioner producerer din skjulte frygt og ubevidste hæmninger – og reelt styrer din glæde, dine resultater og dit liv.

Coaching i København og resten af landet

Alle forløb starter med et inspirationsmøde via telefon eller Skype. Her bliver vi klogere på hinanden og vi tjekker kemien ud. Det er afgørende for dit udbytte og dine resultater, at du er 100% committet til vores samarbejde. Jeg giver dig fuld commitment retur. Kun derigennem kan vi sammen skabe fundamentet for din vækst – personligt såvel som forretningsmæssigt.

Er vi det rette match, kommer jeg til dig og du kommer til mig. Jeg tilbyder både coaching i København og resten af landet.

Min coaching tager afsæt i nærvær, dybde og sårbarhed. Når du er frigjort fra de regler og tanker, der har spændt ben for dig indtil nu, kan vi sammen definere dine mål. Jeg støtter op med fokuseret coaching på vejen mod dine mål, og du vil opleve følelsen af, at der ikke er nogen grænser for, hvad du kan opnå.

Fælles for alle coaching forløb er, at der er tale om en dyb og varig transformation. En transformation, der er altafgørende for din evne til at skabe resultater på højeste niveau.

Så har du det commitment, der skal til for at se på dig selv med nye øjne? At være ærlig overfor dig selv og mig? At komme hjem til dig selv? At stå frem med autenticitet og vinke farvel til rollespillet? Så er mit coaching forløb det du søger.

Portræt af Ulrich

Ulrich Søgård – mental coach, vækstrådgiver og forfatter

Send en forespørgsel

Udfyld formularen og skriv hvad du gerne vil høre mere om. Så vender jeg hurtigt tilbage til dig!

  Ulrich Søgård

  Bliv ringet op til en

   

  Inspirationssamtale

  uforpligtende

   

  Få den hjælp og vejledning du har brug for her og nu!

  Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet som coach, mentaltræner og forretningsudvikler for topledere og mellemledere, nøglemedarbejdere og ambitiøse mennesker

  Ulrich Søgårds logo i blå
  ☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
  Scroll til toppen