Referencer

referencer

Kundeudtalelser

”Vi har taget livet af vores hensynsbetændelse. Der er intet, der holder os tilbage længere.”
“Virksomheden var nærmest som vores tredje barn, så hvordan kunne det være så tungt? Det kan det, når det er forbundet med usikkerhed. Det ved jeg nu. Ulrich gjorde mig bevidst om ikke at lægge skæbnen i andres hænder.

Min medindehaver og jeg havde arbejdet sammen i mange år på en tidligere arbejdsplads, før vi startede vores smykkevirksomhed op sammen. På ni år voksede vi fra at sælge via mund til mund til at være en ren kvindearbejdsplads med 127 medarbejdere. Så vi havde voldsomt travlt. Vi investerede også mange følelser i det. Med tiden gav det en snigende frygt for at miste overblikket. At det ville vokse fra os. Og vi fik en usikkerhed omkring vores lederstil.  

Ulrich skabte afklaring i ejerkredsen, hvor han skilte tingene ad og kastede lys på det, vi selv havde svært ved at se. Min medindehaver og jeg, som står som daglige ledere, kom i et personligt coachingforløb. Ledergruppen fik, gennem sparringsmøder, personlige møder og løbende, tæt kontakt, skabt bevidsthed om samarbejde og fundamentet for god kommunikation. Derudover hjalp han med ny salgsstrategi, og trænede salgsledelsen i at øge medarbejdernes salg.

Med Ulrich fik jeg en professionel ven, som har gjort en kæmpe forskel for mig som person og for virksomheden. Han er lyttende, knivskarp, objektiv og ærlig. Jeg bliver ikke strøget med hårene. Et forløb med Ulrich kræver, at man tør starte med sig selv. For det starter i de historier, vi hver især fortæller os selv. Ulrich gjorde mig bevidst om at sætte mig selv ud af spillet, og ikke længere gå ind i drama. Når jeg gør noget – gør jeg det så for at retfærdiggøre mig selv eller for at skabe fremdrift i virksomheden?

Det er erkendelser, som jeg bruger nu i alle sammenhænge og konstellationer i mit liv.

Jeg har også fået helt styr på mine styrker. Hvem jeg er, hvad jeg kan, og hvad jeg ikke kan. Jeg er blevet god til at give slip, og det har givet mig en meget stor ro. Ledelsesmæssigt kan jeg være følelsesmæssig neutral, stille krav OG være kærlig. Og den form for håndfast oprigtighed smitter. Efterhånden opstod der en vinderkultur med krav og ansvar, hvor alle er blevet langt mere berigede og beslutningsstærke.

Vores vækstforløb med Ulrich løb over godt et år, og det var afgørende, for det var en ordentlig nød, som skulle knækkes langsomt. Der er blevet ryddet op, og nu er vi i mål med hvad vi skal: Ledelsen er selv i stand til at se de blinde vinkler. Vi har sat det rigtige hold. Vores medarbejdere står på egne ben. Der er en summen i huset, og alle leverer på et højt energiniveau. Intet holder dem tilbage. Når der er en sten i skoen, kigger de på den og handler. Der er hele tiden fokus på næste niveau. Resultatet er, at vi har vækstet fuldstændig vildt. 23 procent! Og for mig personligt, at jeg har styringen og genfundet følelsen af, at arbejdet er let, frit og ubesværet!”

Malene Gade, salgsdirektør og ejerleder, Gade & Juul ApS

 

”Ved i samarbejde med Ulrich at arbejde med vore holdninger og værdier, og i sidste ende adfærd, herunder beslutte os for hvilken adfærd vi ønsker at møde kunderne og hinanden med – har vi sat en stærk bevidstgørelsesproces i gang som allerede har styrket hele organisationen langt ud i krogene – og vore relationer til kunderne. Ulrich har etableret vores ledergruppe og deltager i vore løbende og resultatfokuserede ledergruppemøder. Ulrich har hjulpet os med vores strategi og fokus, rekrutterer løbende de medarbejdere vi har behov for i vores vækst og coacher og træner vore ledere løbende. Siden vi indledte samarbejdet med Ulrich har vi tredoblet vores omsætning”

— Niels Gregers Boers, adm. direktør og ejerleder, DitoBus A/S

 

 

”At have Ulrich som coach har ikke været mindre end fantastisk! Store ord, men ikke desto mindre rigtigt. Ulrich har med sin enorme energi, ærlighed og vedholdenhed, flyttet mig til at yde mit absolutte bedste. Personligt har han udfordret mig rigtig meget, og han har flyttet mig på en hel del områder både i mit private og professionelle liv. Det har været en kæmpe gave at samarbejde med Ulrich over et længere forløb og der er mange gode ”statements” Ulrich har sagt, som jeg bruger i min hverdag. Ulrich, jeg takker dig oprigtigt”

Jeanette Hangaard Thielfoldt, CFO, CorpNordic Group A/S

 

 

”Ulrich’s coaching er en særlig oplevelse. Den går dybere og er mere forpligtende end noget jeg tidligere har oplevet. Værdien og læringen er også mere langtidsholdbar.

Ulrich coacher fordi han brænder for det, og fordi han VIL gøre en forskel. I samarbejdet med omgivelserne er der mange gode elementer der kunne nævnes, men ærlighed og åben feedback, som igen og igen bliver understreget og trænet, er et af de væsentlige.

Vigtigheden af at træffe ærlige personlige valg og stå ved dem, er også et centralt element.

Ulrich husker én på at få taget de beslutninger som udskydes fordi de er lidt besværlige. Ulrich har i tilgift stor fokus på den personlige fysiske disciplin for at komme i god form, og dermed blive parat til at yde sit bedste over for omgivelserne”

— Hans Christian Teisen, COO & Partner, PricewaterhouseCoopers A/S

 

 

Se kunde-cases her

 

 

“Som leder af min virksomhed Frays.Net A/S havde jeg behov for hjælp til at finde den rigtige retning for firmaet, og for at få et skarpt fokus på mine salgsaktiviteter. Jeg fik Ulrich Søgård anbefalet af en gammel bekendt med med beskrivelsen ”Ulrich er krystal klar, empatisk og hamrende ambitiøs”. Denne beskrivelse af Ulrich viste sig at være meget præcis, og jeg har i den grad udviklet både mig selv og firmaet gennem mit coachingforløb. Tidligt i samarbejdet fik vi gjort det klart hvad der drev mig, og hvad firmaets vision skulle være fremadrettet. Visionen blev omsat til klare mål og actions, og vores månedlige møder og ugentlige samtaler gjorde en stor og afgørende forskel for mig og virksomheden.

Jeg giver derfor Ulrich mine bedste anbefalinger!”

— Michael Fray, adm. direktør og ejerleder, Frays.Net A/S

 

 

“Min proces med dig, Ulrich, har været en fantastisk rejse, hvor der har været mange toppe der skulle bestiges for at nå målet. Jeg har været gennem en lang rejse med mit indre, hvor jeg med din energi og person ved min side, ikke har været bange for at begive mig af sted. Det har været et utroligt tæt og energisk samarbejde som jeg har haft med dig.

Det er den bedste beslutning jeg nogensinde har truffet for mig selv. At finde frem til det menneske man virkelig er, kan ikke beskrives med ord!

Jeg var bevidst om at jeg skulle have hjælp til dette. Og jeg var ikke spor i tvivl om at hvis nogen kunne hjælpe – så var det dig, Ulrich. Din altid ærlige og provokerende måde at være på – og samtidig så rolig og nærværende. Du er et menneske som når man som jeg har nået bunden – alligevel formår at få en til at se lyset, ja se stjernerne deroppe, vil jeg udtrykke det. Jeg har hver eneste gang jeg har talt med dig, været fyldt op med en enorm energi og været helt høj. Hver gang vi har talt sammen! Og hver gang tænkt “nu kan verden bare komme an”.

I dag står jeg med begge ben plantet solidt på jorden – med et fuldstændigt klarsyn på hvad jeg vil med mig selv og mit liv. Hertil var jeg ikke nået uden din hjælp. Jeg vil sige dig tusinde tak for et forløb som jeg aldrig ville have været foruden – og som jeg har sagt til dig før – så glæder jeg mig nu til det liv der står og banker på min dør.

Som en klog mand engang sagde til mig: “Det smukkeste et menneske kan være, Martin – er sig selv”!

— Martin Knudsen, direktør og ejerleder, Anlægsgartner Martin Knudsen ApS

 

 

“I ”kløerne” på Ulrich, får man ikke lov til at tage den nemme løsning. Med sin ærlige, rå (på den kærlige måde) og meget direkte facon, holder Ulrich fast – altid med formålet om at nå tilbage til sig selv – sit autentiske jeg. Store ord, men uden Ulrich havde jeg ikke turdet påtage mig mit personlige ansvar og give mig i kast med mit nye liv. Visheden om at Ulrich var der for mig – totalt uforbeholdent – har været den store bropille der gjorde en transformation af mit liv mulig!

En anden ting, jeg aldrig har oplevet tidligere – er hans evne til lige så stille at genopbygge et beskadiget selvværd. Det er mere end guld værd, specielt i en livssituation som min, hvor jeg er blevet skilt, fyret og startet op som selvstændig. Vi har mange gange brugt et udtryk om at jeg gik fra at være en gråand til en flyvende svane – og det beskriver meget godt den udvikling Ulrich gjorde mulig.

Kan stærkt anbefale Ulrich som coach og mentor!”

— Susanne Worm, direktør, CoVision

 

 

“Da vi i sin tid kontaktede Ulrich Søgård, stod vi i en svær situation. Vi havde haft vores forretning i lidt over to års tid, og vi havde travlt, men omsætningen var stadig meget lav. Der blev lagt alt for mange timer i projekterne og vi syntes at vores kunder stillede urimelige krav. Samtidig havde vi fornemmelsen af, at kunne se hvor vi skulle hen, men ikke den fjerneste anelse om, hvordan vi kom derhen.

Ulrich forstod med det samme vores situation og vi fik på ultra kort tid vendt op og ned på hele vores forretningsmodel, sat vores ydelser i system og styrket vores evner og position i salgssammenhænge. Dette betød i korte træk højere kvalitet i vores ydelser. Ligeledes øgede vi salget med 70% på flere af vores ydelser og forretningsområder. Samtidig fik vi gladere kunder der nu forstod værdien af det produkt der blev leveret.

Det har været en særdeles levende og lærerig proces, hvor den personlige udvikling også har mærket effekten heraf. Vi har ikke alene formået at hæve omsætningen markant for vores forretning, men vi har også fået muligheden for at navigere forretningen i den ønskede retning. Vi glæder os til det videre samarbejde!”

— Johan Ingemann Laustsen & Christian Robert Rasmussen, partnere og stiftere, Robert & Ingemann

 

 

”Midtsjællands Golfcenter har i perioden maj til november 2012 hyret Ulrich Søgård til at hjælpe med at vinde nye medlemmer og sikre en effektiv udvidelse af vores baneanlæg. Jeg har nu for alvor set Ulrich i action og må rose ham for hans stærke forretningssans og fine menneskesyn. Ulrich forstår målgruppen han har arbejdet med og har på imponerende vis evnet at ramme den præcist. Samarbejdet med Ulrich blev gennemført i en kriseperiode – og resultaterne fra samarbejdet med Ulrich har medvirket til at golfklubben laver overskud i dag. Tak for samarbejdet, Ulrich – du får hermed mine varmeste anbefalinger!”

— Hans Larsen, direktør, Midtsjællands Golfcenter

 

 

“Tak for et inspirerende og givende salgs- og markedsførings-kursus, tak til dig, Ulrich for 4 moduler med visdom og indsigt – og hvor du øste af din store erfaring. Det har virkelig været udbytterigt. Tak!”

— Jonathan Tjoa Algreen, direktør, 1People A/S

 

 

”Ulrich har været tilknyttet et af vore teams som salgscoach – og målet har været at styrke fokus på salg i team’et og træne medarbejdernes evne til at sælge og skabe et konkret øget salg. Processen har været utrolig lærerig 
og løftet vore medarbejdere fra konsulenter til sælgere – med flotte salgs-resultater til følge. Vi glæder os til et fortsat godt og udbytterigt samarbejde med Ulrich!”

— Jette Dam Christensen, forretningsudviklingschef, KMD A/S

 


Se kunde-cases her

 

 

“Tak, Ulrich, jeg fik en gevaldig optur af vores samtale og var små-eksalteret resten af dagen. Det var en tiltrængt indsprøjtning af positiv energi, og jeg glæder mig til vores samarbejde!”

— Finn, teamleder, Novozymes A/S

 

 

”Ulrich Søgård har været katalysator for, at jeg gennem no bullshit-samtaler og mentale spark lige i mellemgulvet, har fået modet til at stå ved den jeg er, og det jeg tror på. Det er udvikling med høj acceleration og en enkel “opskrift”: Gør det RIGTIGE! At finde ind til det er, som at finde tilbage til et rum fuld af energi – og der er mere hvor det kommer fra. Tak fordi du har sat rejsen i gang. Jeg slipper dig ikke foreløbig!”

— Pernille B., Director Marketing & Communication

 

 

”Ulrich er nok det mest gennemførte menneske, jeg har mødt. Han er autentisk og formår gennem sin entusiasme at røre de mennesker, som han arbejder med. Endelig udsætter han ikke til i morgen, hvad der kan laves i dag. Og samlet giver det mig den dybeste respekt for Ulrich og hans arbejde. Gennem godt et halvt år arbejdede Ulrich som salgscoach i TR Granit, som har skiftet navn til Zurface. Desuden havde jeg fornøjelsen af et intensivt personligt forløb, hvor vi gennem åbne og ærlige samtaler åbnede op for min egen bevidsthed. Gennem til tider provokerende spørgsmål blev mange af livets store emner vendt, som eksempelvis ”hvad vil du” og ”hvordan kommer du der hen”. Det var en hård skole – for Ulrich er vedholdende, men det var også en proces som øgede mit selvværd, da jeg tog aktivt stilling til mit liv og mit arbejde. Indefra og ud!”

— Marianne Wingreen, salgskonsulent, Zurface A/S

 

 

“Skarp. Målrettet. Fokuseret. Autentisk. Kærlig. Vedholdende. Forretningsorienteret og indre styret. Det er blot nogle af de FÅ ord, der kendetegner Ulrich, som har været min personlige coach i et “vanvittigt” transformationsforløb i 4 intense måneder.

Man skal stå tidligt op for at være lige så klar og forberedt som Ulrich! Struktur, ordentlighed, akkuratesse og forberedelse er nøgleord for en karismatisk personlighed, der med autenticitet og hjerte går 100% ind i sine kunders udviklingsforløb.

For mit vedkommende var disse personlige egenskaber de afgørende brikker, der skulle hjælpe mig til at komme helt hjem til mig selv.

Med et nærvær og commitment som jeg ikke troede fandtes, men som jeg søgte, fik jeg endelig den opmærksomhed, jeg havde behov for.

Intense og timelange coaching-sessions, mange mails, og nærværende og afklarende telefonsamtaler var alle vigtige medspillere til at få mig helt frem i skoene på min egen autenticitet og selvforståelse.

Jeg søgte en “mester” – og da jeg mødte Ulrich, mærkede jeg intuitivt, at her var “manden” der var min mester og som kunne skabe den transformation, som jeg søgte, i mig selv.

En mand, som jeg vidste, på flere niveauer var klogere end jeg selv – selv havde gået vejen hjem til sig selv, og hvor indsigterne og klogskaben ikke kun var kommet af at læse selvudviklingsbøger.

Ulrich var mesteren der skulle vise mig vejen hjem til mig selv. Med medmenneskelig kærlighed, klogskab, fasthed og ikke mindst humor, bevægede jeg mig ud på mit livs rejse.

Ulrich er et unikt menneske med en autenticitet, etik og moral som ikke kan anfægtes. Hans tro mod sig selv er ubeskrivelig og voldsomt inspirerende. Jeg vil resten af livet have Ulrich i mit indre som rollemodel.

Jeg har lært ord som frygtløshed og autenticitet og det at være mig selv, som forløsende, og hvis mening og betydning har givet mig personlig frihed, indre fred og styrken til at træffe de rigtige personlige valg.

At kende Ulrich og blive udfordret på hæmmende tanker og overbevisninger har betydet at jeg i dag MÆRKER og LYTTER TIL min indre stemme 100%.

Jeg VED, hvem jeg er og hvad jeg står for.

Ulrich kan åbne et menneske. Han åbnede mig og jeg kom helt hjem til mig selv. Jeg gav alt hvad jeg havde i forløbet, og det samme gjorde Ulrich.

Det var 4 intense måneder hvor vi begge så og oplevede en dyb transformation ske for øjnene af os begge og hvor ord ikke er store nok til at beskrive denne oplevelse.

Jeg takker dig, Ulrich, for at du aldrig tabte pusten og troligt fulgte mig.

Ord som commitment har nu fået en særlig værdifuld betydning i mit ordforråd. “Hvor meget vil du det her”, spørger Ulrich. ”Hvis ikke du er helt oppe at ringe på en 10’er, er du ikke klar”. Jeg var klar og jeg var helt oppe at ringe, da vi startede, men jeg var ikke forberedt på, at der kunne komme SÅ mange fantastiske indsigter til mig ud af et så relativt kort forløb.

At være personligt afklaret smitter af hele vejen rundt. I mit arbejde som personlig coach betyder det ALT, det jeg her har gennemgået. Jeg kan nu rykke mine egne kunder endnu længere, endnu dybere, endnu højere – for jeg har selv gået vejen.

Hurtighed og ”ryk pr. omgående” kendetegner også Ulrich. Jeg har altid oplevet mig selv som hurtig og “kunne blive ved” i dialogen. I Ulrich mødte jeg min ligemand og til tider overmand. Hans svartid ligger til UG – og hans fornemmelse for ændringer i sindstilstand, selv på skrift er ikke mindre end unik. Hans opfølgningsmails efter coaching-sessionerne, uden at tage notater under sessionerne, er skarpe og lige i øjet. Han får ALT med og mere til. Han forklarer det selv med, at det ikke er fordi han har en specielt god hukommelse (det har han så også!) nej, det er fordi, han tuner sig ind på personen og bare “er” med personen i hele forløbet. 24/7 som han kalder det. Derfor er det “nemt” for ham at samle op til stor værdi for mig.

Ulrich er et kompromisløst menneske der går all in. Han har fundet sit “kald” og hans indre stemme, og det smitter inspirerende af på sådan en som jeg selv. Den første store indsigt jeg fik med fra vores start, var da Ulrich mødte mig på min egen værste begrænsning, frygten for at være FOR MEGET – hvortil han sagde: ”Når nogen siger du fylder for meget, svarer du blot, nej, det er dig, der fylder for lidt!” Og den næste der kom, var: ”Der er ild i dine følelser, vi vil sætte mere ild på!” Ulrich rummer ALT – og det er afgørende væsentligt, når man coacher, støtter, guider, hjælper, rådgiver på højeste niveau. Alt kan siges og skrives. Også det som er svært at sige og skrive!

Jeg kender mange coaches. Jeg kender INGEN som Ulrich. Ingen jeg endnu har mødt, stillede mig de “rigtige” spørgsmål, som jeg ikke selv kunne stille. Ulrich mødte mig med en efterbrænder af format.

Autentisk, ærlig, ligefrem, hårdtslående, skæren ind til benet, fokus på at MÆRKE hvad der er det RIGTIGE at gøre i hvilken som helst situation og så GØRE det, det er Ulrich. Hans evne til at analysere og tune ind er uovertruffen den fineste af slagsen.

Ulrich vil altid være min personlige coach der kan rykke og bevæge mig i min ønskede retning til såvel personlig som forretningsmæssig vækst!”

— Gitte Houmand, direktør, Coachingvirksomheden GITTE HOUMAND

 


Se kunde-cases her

 

 

”Jeg føler selv jeg har styr på mit liv nu, noget jeg trængte til at få. Og jeg har redskaber til, hvis jeg sidder fast, at komme videre, takket være dig og din hjælp, du er en fantastisk inspirerende person”

— Tina Holm, direktør, Bogføringsservice v/ Tina Holm

 

 

”Vi tænker tit tilbage på det helt fantastiske forløb du kørte for os chauffører og ledelsen for nogle år siden. Du hjalp os med at skabe dynamik, skærpe vores fokus og opmærksomhed, styrke samarbejdet og sammenholdet og åbnede i den grad vores øjne for vores måde at arbejde og samarbejde på. Tusinde tak herfra!”

— Ole, chauffør, Kruse & De Blå Busser A/S

 

 

“Ulrich har fungeret som vores virksomhedscoach, og har medvirket til at formulere vores stærke strategi, skærpet fokus på vores kerneforretning, medvirket til at ansætte de rigtige medarbejdere, gennemført en overblik-skabende klimamåling, rådgivet om diverse forhold vedr. personale og samarbejde, salg og markedsføring, strategi og planlægning, coachet vore medarbejdere og ledere til en endnu mere bevidst og målrettet indsats. Det har medvirket til den bedste bundlinje i vores historie. Og vi glæder os til et fortsat godt og tæt samarbejde fremover!”

— John Ravn Christensen, adm. direktør, Entreprenør John Ravn Christensen A/S, Holbæk

 

 

”Jeg har samarbejdet med Ulrich i et intenst salgscoaching-forløb over 6 måneder. Coachingforløbet gav mig nogle praktiske værktøjer og salgsteknikker som jeg bruger den dag i dag. Men især gjorde forløbet en forskel for mig på det personlige plan. Ulrich styrkede i den grad min selvtillid og lyst til at arbejde med salg. Jeg blev bevidst om og fik styr på en masse psykologiske faktorer som før styrede mig – men nu styrer jeg dem – såsom frygten for nederlag, frygten for afvisning, følelsen af risiko og utryghed. Ulrich hjalp mig ud af min komfortzone og gjorde mig tryg også udenfor. Jeg har haft særlig glæde af at Ulrich har styrket min selvbevidsthed så jeg står mere ”hel” overfor kunderne. Ulrich’s imponerende viden og indsigter om salg og markedsføring kombineret med hans motiverende evner og vedholdenhed samt intensiteten i forløbet har konkret medvirket til at jeg fordoblede salget i perioden”

— Hack Busch, salgskonsulent, Biotech-IgG A/S

 


Se kunde-cases her

 

 

“Tak til dig, Ulrich, for din indlevende indsats i de ledercoaching-forløb du har kørt hos os. Du har gjort en forskel og hjulpet os med at få styr på nogle meget vigtige emner. Du har hjulpet med at etablere vores ledergruppe, sætte vores medarbejderudvikling i system, og trænet vore ledere i at blive endnu mere effektive i deres medarbejderhåndtering – herunder styrket deres evne til at motivere medarbejderne til effektivitet og produktivitet”

— Bente Andersen, administrationschef, Pharmacosmos A/S

 

 

”Vi følte at vores kommunikation og samarbejde kunne blive bedre – i hvert fald havde vi et ønske om at styrke samarbejdet og blive bedre til at kommunikere internt i virksomheden. Vi henvendte os til Ulrich, som i den grad åbnede vore øjne for hvad et effektivt samarbejde er for en størrelse, og som hjalp os med at sætte nogle ting i system og ved enkle midler at styrke det gode, daglige samarbejde. Ulrich har coachet os både individuelt og i ledergruppen, hjulpet os med at formulere vores stærke vækst-strategi som vi er super stolte over, trænet os i salg og markedsføring – og i den grad lært os en masse om hvad der får kunderne til at købe. Vores virksomhed kører i dag bedre end nogensinde, vi har tiltrukket og ansat de helt rigtige medarbejdere og gør i dag tingene RIGTIGT!”

— Lars Aarup, direktør, Anlægsgartnermester Lars Aarup A/S

 

 

“Vi havde længe været på udkig efter branchens bedste salgstræning – og indhentede tilbud fra flere udbydere. Valget faldt på Ulrich Søgård for hans helt unikke evne til at lære fra sig omkring relationer, salgspsykologi, kundens indre univers, vigtigheden af den personlige og tillids-baserede dimension – dvs. sælgerens brug af sig selv og sin charme i mødet med kunden – kombineret med de mere “hårde” værktøjer som salgssamtalens opbygning, spørgeteknik, behovsanalyse, argumentationsteknik m.m. Vi kunne efter forløbet konstatere, at flere af deltagerne rent faktisk vendte tilbage til kontoret – fulgte op på tilbud, de ikke rigtig før kunne komme videre med – og fra dag 1 lukkede ordrer og øgede salget!”

— Claus Hoffmann, direktør, Strunge & Hartvigsen Rådgivende Ingeniører A/S

 

 

”Som selvstændig erhvervsdrivende med fingrene i bolledejen, har jeg mange bolde i luften – og det er svært at finde tid til det hele. Derfor forsømte jeg salgsindsatsen og den aktive salgsledelse. Jeg er taknemmelig for at Ulrich trådte til, fik sat struktur på salgsprocessen og vi sammen blev enige om, at jeg skulle koncentrere mig om det jeg var god til – herunder optimere produktionen – mens Ulrich tog sig af den aktive og løbende salgsledelse. Det har øget salget markant, og frigjort tid og energi til mig”

— René Hansen, direktør, Poul Hansens Maskinfabrik ApS 

 

 

Se kunde-cases her

 

 

”Ulrich Søgård har givet mig unikke råd og værktøjer. Han har med sin varme og empati hjulpet mig med at få styr på mine personlige visioner, til at opdage mit potentiale og udfordrer mig løbende på mine mål. Jeg vil varmt anbefale Ulrich til dig som er parat til at tage din udvikling til nye højder”

— Mads Lindelof, country manager, Armacell A/S

 

 

”Jeg har været utrolig glad for samarbejdet med Ulrich. Uden din medvirken ville jeg ikke være nået hertil, Ulrich. Jeg føler mig til gengæld også rustet nok nu til at kunne håndtere salget og forretningsudviklingen med den ballast du har givet mig. Tak for samarbejdet. Håber du kan komme på banen snart igen!”

— Linda Nielsen, partner, Arkitekterne Lykke + Nielsen ApS

 

 

Kære Ulrich. I november 2009 var jeg på et salgsseminar med en veninde, og på vejen hjem, hvor jeg var opstemt og fyldt med nye idéer, sagde min veninde til mig: ”Majbritt, du ved jo ikke hvad det er du vil. Skulle du ikke ta’ og finde ud af det, i stedet for at starte 10 nye ting op?” Hun havde ret, jeg havde altid en milliard gode idéer og susede fra den ene idé til den næste. Min virksomhed gik som sådan godt, men jeg kunne ikke finde ud af om jeg ville mere eller mindre og hvilken vej jeg skulle gå, og så var jeg generelt utilfreds med mig selv, min tilværelse og mine omgivelser. Så da jeg kom hjem satte jeg mig til computeren og Googlede ”VIRKSOMHEDSCOACH”, og øverst stod du. Jeg kiggede på din hjemmeside og tænkte, hmmm – han ser egentlig flink ud, ham skriver jeg til.

Du svarede næsten prompte, og du skrev sådan her: ”Jeg kender godt din udfordring – og jeg synes den er rigtig spændende. Processen du står foran lige nu vil give dig meget – og så kan du godt glæde dig til en følelse af afklaring og at du får styr på retningen – når du kommer ud på den anden side”.
Hold da op, tænkte jeg – synes jeg havde hørt dette mange gange før og aldrig var det sket. Havde besøgt andre coaches og psykologer, men følte aldrig, at jeg rykkede mig en meter. Men der var et eller andet ved din mail, og måden du skrev på, som alligevel gav mig et lille håb om, at du havde ret.
Det første møde med dig var ret godt – men også lidt spøjst, for du er så autentisk, ærlig og åben at det næsten kan virke skræmmende og det skal man lige vænne sig til. En skovl er en skovl og en spade er en spade – sådan er det!

Hvad der startede med, at skulle handle om min virksomhed, kom til at handle om mig. I løbet af 2010 skete der de mest vidunderlige ændringer i mit liv – min indre diamant, som jeg slet ikke vidste jeg havde før jeg mødte dig, blev langsomt gravet frem, pudset og poleret og i dag stråler den med 500 watt. Min tilgang til livet er helt anderledes, den er let og glad og med et stort smil. Og frem for alt er den ægte og ærlig, altid. Jeg har fået så mange dejlige tilbagemeldinger fra folk omkring mig over de positive ændringer, der er sket med mig og i mit liv. De siger eksempelvis: ”Hvor ser du godt ud”, ”’Hvordan kan du altid være så glad?”, ”Sikke du stråler”, ”Du må være forelsket, du har ligesom en aura omkring dig af et lysende skær”, ”Hvor ser du brandgodt ud”, ”Hvor er det dejligt at du altid siger tingene som de er”, ”Jeg sætter pris på din ærlighed”.

Lige siden jeg i 1995 holdt op med at ryge har jeg døjet med 27 kilos overvægt og det er aldrig lykkes mig at tabe dem – men med din hjælp og uvurderlige støtte har jeg smidt dem alle. Motion og sund kost er blevet en integreret del af min hverdag og nu kan jeg ikke undvære min motion, tænke sig at jeg skulle sige det – disse ord havde jeg ALDRIG troet skulle komme ud af min mund.

En af de mange ting som jeg sætter pris på ved vores samarbejde er, at du er der 110%, altid. Du er altid 110% forberedt til vores møder. Du kommer altid med tilbagemeldinger på mails. Du har altid en forklaring på de ting, der sker i en, som gør det lettere at forstå. Som gør det lettere at håndtere svære perioder. Som gør det lettere at håndtere udfordringerne når man skifter vanerne ud. Jeg har aldrig oplevet, at du ikke havde et svar parat, som gav mening, på de spørgsmål jeg har haft undervejs. Når jeg har været frustreret og ked af det, har du altid været klar med opmuntring og motivation, og du har aldrig sagt noget negativt om mig, min måde at være på, eller de tanker jeg har tænkt. Du har til gengæld forklaret mig hvorfor jeg var som jeg var, og hvorfor jeg tænkte som jeg gjorde, og hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde, og vist mig vejen til, hvordan jeg kunne ændre dette.

Jeg står nu her godt 1½ år efter at jeg første gang kontaktede dig og tænker tilbage på hele processen og kan se, at du har vist vejen, men jeg har selv gået den – det er mig som har villet og har ønsket de ændringer, jeg har foretaget i mit liv, men du har vist vejen og sørget for, at jeg hele tiden gik den rigtige vej, og når jeg kom på afveje og ikke kunne se vejen mere, så var du der og sørgede for, at jeg kom tilbage til den rigtige vej så jeg igen kunne tage skridt frem i den rigtige retning.
Du har hele tiden lyttet til hvad jeg har sagt og lige så snart at du kunne fornemme at vi enten tog for store skridt eller for små har du tilpasset din coaching så den passede til mig og mine behov på lige netop det tidspunkt.

Forløbet har været enkelt, ikke nogen tykke bøger, der skulle læses men kun ganske få papirer med lige præcis essensen af det, der virkelig gælder og betyder noget. Det var nemt og overskueligt og ligetil.

Du har vist mig, at et liv levet ærligt og ægte er det ultimative liv. At man skal være 100% tro mod sig selv, blive ovre hos sig selv – og at man skal kunne høre sin sjæl synge. Du har vist mig vejen fra et liv som gråand til et liv som svane.

Du er eminent dygtig og du arbejder med en indlevelse og en ægthed som jeg ikke har oplevet før og jeg er dig evigt taknemmelig for, at du stod øverst på Google lige netop den dag, jeg googlede efter en ”virksomhedscoach”!

— Majbritt Lagersted, direktør, Mickla Consult ApS

 

 

”Kære Ulrich. Fra mig får du rosende ord, og jeg vil til enhver tid anbefale dig som coach til andre, som skulle have brug for det, enten ved at de selv spørger, eller at jeg kan se på dem, at de ville have godt af at bruge dig. Jeg har været glædeligt overrasket over, at du tog både mig og min familie – med ind i helheden i din coaching. Du har rummet os alle sammen. Du har sat dig ind i den dybere del af alle os fem på en god, intelligent og tryg måde. Vi har fået øjnene op for at det kan lade sig gøre at leve et sundere liv, i stedet for at drømme om det for så at opdage, at man aldrig kommer i gang. Det har været godt at du har haft os i dine tanker hele tiden i de 3 måneder, det føles sådan….både via mails, møder og løbeture. Du når ind til kernen og kan levere gode råd til at komme videre. Og så nyder jeg, at du skriver uden stavefejl. Det sætter jeg stor pris på. Den psykologiske del har undertiden været svær. Det har været en udfordrende proces at komme fra offer-kolonnen over i egen-styring-kolonnen. Jeg vil læse dine mails med mellemrum, og være mere aktivt opmærksom. Du har været konsistent i dine sætninger omkring “indefra og ud”. I hele forløbet har du på intet tidspunkt vist svaghedstegn, at du var ked af det, eller “absent-minded”. Der har været godt med storebror i dig, det har været rart. Du har været lydhør og forsøgt at finde løsninger. Derefter sørget for, at det er vores eget valg om vi vil bruge dem eller ej. Det er rart at vide, at du ikke er så langt væk, og at jeg kan føle mig tryg ved at drøfte store og små emner med dig”

— Camilla T.

 

 

Se kunde-cases her

 

 

”Jeg har lige læst din super gode (signatur)-historie, og det mest fantastiske er at den mærkes autentisk, specielt når man har tilbragt tid sammen med dig. Det er ikke altid at man kan mærke de mange historier på nettet, men til de, der ikke har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Ulrich eller tilbringe tid sammen med ham – så er det hvert minut værd. Ulrich, du er for mig en rollemodel på flere områder – jeg håber at der er flere, der får udbyttet af dit selskab!”

— Mads Qwist, direktør, Styrkefokus.dk

 

 

“Ulrich repræsenterer og skriver det jeg kalder ”stærke ord”, direkte fra hjertet og det er sådan jeg har lært dig at kende, Ulrich. Hudløst ærlig, til tider irriterende ihærdig, altid super forberedt – og tanker, ideer og løsninger flyder ud af dig. Jo, du skaber ild i mennesker og har for mit vedkommende, givet mit liv en kvalitet i bevidsthed og mening jeg aldrig ellers ville have fundet. Jeg tænker ofte på hvor taknemmelig jeg er for den afgørende forskel du har gjort for mig og min personlige udvikling, mit lederskab og min virksomhed”

— Lars Aarup, direktør, Anlægsgartnermester Lars Aarup A/S

 

 

“Kære Ulrich. Tak for et fantastisk dejligt samarbejde. Det var en beslutning for livet, da jeg valgte at indgå i et samarbejde med dig, omkring min personlige udvikling. Da jeg kontaktede dig, var mit udgangspunkt at blive afklaret omkring mit ægteskab og fremtiden. Jeg havde indenfor 1½ år oplevet utroskab, mistet min mor og var på vej ned i selvmedlidenhed og havde offer-attitude. Jeg kontaktede dig ultimo august 2010 og vi har i knapt et år samarbejdet omkring min personlige udvikling. For det handlede jo, da alt kom til alt, om meget andet end utroskab og sorg. Det handlede om selvudvikling – mere specifikt om livsindstilling, om selvindsigt og forholdet til sine relationer, om kontrol og konfliktskyhed, om de valg man træffer i livet – eller ikke træffer, og hvilke konsekvenser de får for en selv, og ens omgivelser! Ved hjælp af din coaching, som har været både konstruktiv og meget handlingsorienteret, har det været muligt at vende denne situation til noget positivt. Du har lært mig meget om mig selv, jeg har ”åbnet låger” og været helt derinde, hvor jeg synes det var ”pinligt” at være mig, det har været svært at se på egne svage sider, men til gengæld nødvendigt, for at ændre på dem.

Dine metoder kommer fra hjertet, og er ikke bundet op på ét enkelt koncept, hvilket jeg har oplevet som din største styrke – du har skabt dit eget: Det er både troværdigt og meget autentisk. Du har en stor indlevelsesevne og formår at få en til at tro på sig selv, tage ansvar, finde meningen og retningen i livet. Tak for det! Der er stadig meget at arbejde på, for mit vedkommende – men du har været en fantastisk ”fødselshjælper”. Jeg er nået langt!  Jeg har fået nye perspektiver på mange ting – og først og fremmest har jeg lært mig selv bedre at kende, lært at være mig selv – og gøre det, som er rigtigt for mig, selvom andre synes noget andet. Jeg er blevet bevidst om, at jeg har friheden til at vælge. At det vigtigste er at leve som et autentisk menneske, at give og tage kærlighed, som er det største i livet. Som sagt, målet er ikke nået – for der er nødvendigvis ikke et mål, selvom jeg gerne ville kunne sige, at jeg var kommet om på den anden side – meningen med livet handler om udvikling og vækst – det er en on-going proces, jeg takker dig af hele mit hjerte for at have hjulpet mig i gang!”

— Tina Solevad, skoleleder, Møns Friskole

 

 

“Jeg opsøgte Ulrich, fordi jeg havde brug for sparring og coaching til at tage en beslutning omkring min fremtidige karriere. Jeg havde på mange måder et rigtig godt lederjob med gode karrieremuligheder, men følte samtidig at jeg “trådte vande” og manglede fylde, mening og retning. Den passion jeg altid har følt i forhold til mit arbejde var for nedadgående, hvilket for mig var et tegn på at jeg skulle stoppe op og “mærke efter” hvad mit næste skridt skulle være. For mig var det naturligt at opsøge en coach til at gøre dette med, da et eventuelt karriereskifte ville være en stor beslutning for mig. Jeg havde derfor brug for en til at støtte op om processen og til at stille de rigtige spørgsmål.

Resultatet af det forløb vi havde, som strakte sig over 4 måneder, blev at jeg kom i kontakt med mine drømme, fik afdækket mine personlige og faglige spidskompetencer, fik lavet en vision og sat mål for mit arbejdsliv, fandt ud af hvad jeg ville arbejde med fremover, overvandt min frygt for økonomisk usikkerhed, sagde mit gode job op og startede op som selvstændig coach og IT-proceskonsulent!

Udover alt dette, fik “hele mit liv” samtidigt et grundigt “serviceeftersyn”, hvilket har gjort at jeg generelt er meget mere bevidst om hvad jeg står for, kan og vil og hvad jeg bruger tid og energi på end jeg tidligere var. Og ved primært at gøre det jeg brænder for, er den mening, fylde og passion jeg savnede kommet tilbage, og jeg føler mig som en fisk i vandet i mit nye job!

Ulrich har været en kæmpe støtte undervejs med hans fantastiske nærvær, lydhørhed og opbakning, kærlige, ærlige og til tider provokerende:) måde at sige tingene på, hans rummelighed og ikke mindst med hans vedholdenhed.

Jeg kan kun varmt anbefale Ulrich som coach, til dem som vil forandre noget i deres liv og som ønsker en professionel sparringspartner til at gå noget af vejen sammen med”

— Jette Dam, direktør, JDCoaching

 

 

“Kære Ulrich. Tusinde tak for din opbakning og kærlige skideballer! Og troen på mig og min virksomhed. Du har været en uvurderlig hjælp!”

— Line, direktør, Line Kreativ Skiltning

 

 

“Der var en god og fortrolig stemning på salgskurset, hvor du, Ulrich, som kursusleder, med humor, skarpsindighed og selvfølgelig empati førte deltagerne gennem et indhold, der var meget passende i mængde og relevans. Solstrålehistorien er selvfølgelig, at jeg tirsdagen efter gik ud og brugte hele min nylærte teknik og empati – selvfølgelig overfor en ny kunde – som jeg havde salgsmøde med – og det virkede! Allerede i går fik jeg den ny ordre fra denne nye kunde! Så også derfor – tak for sidst!”

— Annette Grarup, kemiingeniør, Skude & Jacobsen Rådgivende Ingeniører A/S

 

 

“Tak for et super-inspirerende og kraftfuldt foredrag, Ulrich. Jeg fik en masse med hjem og blev meget inspireret – til at fokusere som en vinder i stedet for en taber. Jeg fik en slags helt ny energi, og åbnede mine øjne for alle de mange og nye muligheder!”

— Louise Christensen, salgsassistent, Rudeco & Truelsen A/S

 

 

“Jeg synes det har været et rigtig godt salgskursus, et kursus som på en positiv og anderledes måde gav os både noget firmamæssigt og personligt. Et kursus som var en ”ud af kroppen”-oplevelse! Man åbnede sig som en bog overfor denne professionelle og yderst tillidsvækkende instruktør, Ulrich Søgård. Jeg fik en masse viden om mig selv som jeg vidste, men også som jeg ikke vidste!”

— Christa Bentsen, salgskonsulent, J. Kruuse A/S

 

 

“Det har været 2 spændende og lærerige dage, i selskab med en dygtig, sympatisk og meget kompetent instruktør, Ulrich Søgård. Jeg har meget svært ved at tale i ”store” forsamlinger – noget jeg gerne vil blive bedre til, men jeg synes alligevel det har givet mig rigtig meget dette kursus, som jeg tror – og ved – at jeg kan få stor glæde og gavn af i fremtiden. Jeg er god til at lytte og suge til mig – så mit udbytte skal nok bearbejdes. Jeg har indtil nu ikke været på banen som konsulent ude hos kunderne – så min ”salgserfaring” er hvad jeg har haft gennem telefonen, og på ture med de andre salgskonsulenter. Jeg synes vi har været omkring mange relevante emner, både på det arbejdsmæssige og personlige plan. Også stor ros til Ulrich for den research der er lavet om firmaet før kurset – virkelig professionelt. Tak for et fint og godt kursus! PS Din personlige evaluering til sidst var helt suveræn, Ulrich – tak!”

— Dorthe Vig Jensen, salgskonsulent, J. Kruuse A/S

 

 

“Jeg er rigtig glad for at have været på dit kursus i personlig udvikling og praktisk salg. Vi har talt om mange væsentlige ting som har stor betydning for hvordan jeg fungerer som sælger og hvordan JPA fungerer som organisation – og hvordan vi kan gøre det bedre. Tak for et stærkt kursus og en effektiv bevidstgørelse!”

— Troels Vahl-Møller, key account manager, JPA A/S

 

 

“Tak for en god og anderledes oplevelse på kurset i personlig udvikling og praktisk salg hvor vi går ud over grænserne OG får et indblik i en anden side af ens personlighed. Lærer både kolleger og sig selv at kende på en anden og meget konstruktiv måde. Som har styrket det interne sammenhold meget. Kurset har givet mange gode idéer og en masse ting er kommet til overfladen. Så nu er der bare tilbage at tage fat om de ting, og komme frem over stepperne. Tak!”

— Torben Ginge, key account manager, JPA A/S

 

 

“Det har været et utroligt godt kursus, som har givet mig meget. Især på det personlige plan. Vi kom godt igennem mange personlige ting, som man som menneske og medarbejder skal bruge og tænke på. Jeg føler at jeg har fået mine tanker åbnet op omkring disse ”ting”. Derudover har de to kursusdage givet et godt forhold til mine kolleger. Vi har virkelig åbnet os og givet vores sjæl frit spil. Jeg er sikker på at disse dage betyder at vi er en mere sammentømret enhed. Vi vil helt klart støtte hinanden meget mere i fremtiden. Tak for nogle rigtig gode dage!”

— Thorbjørn Jensen, key account manager, JPA A/S

 

 

“To meget inspirerende dage hvor vi kom gennem personlig udvikling og praktisk salg på en helt ny måde i forhold til de mere traditionelle kurser. Primært synes jeg vi fik mange tanker vendt omkring det personlige, som vi med stor fordel kan bruge i salgsarbejdet. Jeg tror at der i den udleverede mappe er nedfældet nogle ”redskaber” vi kan bruge jævnligt, ved at slå op i mappen. Vi fik en meget DYB debat om firmaet, hvilke områder vi mener med fordel kan ændres. Der blev i denne debat ikke ”gemt noget under dynen”. Alt i alt en MEGET positiv oplevelse, som også har udbygget det kollegiale sammenhold. Rigtig godt gået, Ulrich – tak!”

— Lasse Kristensen, key account manager, JPA A/S

 

 

“KANON GOD OPLEVELSE! Tusinde tak for et rigtig godt kursus i ”Personlig gennemslagskraft og kommunikation”. Jeg har fået nogle rigtig gode værktøjer at arbejde ud fra. Mange af emnerne har jeg hørt før – men af en eller anden grund kan jeg mærke at ”den nu trænger gennem skalden”. Tak for din FEDE måde at lytte og undervise på, Ulrich. For mig har dette givet endnu mere energi end jeg kom med – så nu kan verden bare komme an! Du skaber så megen tillid, Ulrich. Jeg glæder mig til det individuelle coaching-forløb. Tusinde tak!”

— Lone Jørgensen, kunderådgiver, Sparekassen Østjylland

 

 

“Det har været et RIGTIG godt kursus i personlig gennemslagskraft og kommunikation. Et RIGTIG godt forløb, hvor man har følt sig tryg fra start til slut, og har turdet åbne op for sine inderste tanker. Var nervøs fra starten for at der skulle være for mange cases, som bliver opført overfor alle andre. Det var der heldigvis ikke. Derimod var der en meget udbytterig snak i både små og større grupper, hvor det positive var i centrum. Du er en meget levende instruktør, Ulrich, som man med det samme føler sig tryg ved. Tak for to RIGTIG gode dage!”

— Lis Vestergaard, kunderådgiver, Sparekassen Østjylland

 

 

“Kurset har sat en masse tanker i gang omkring prioritering og fokus i hverdagen. Der var en positiv og tryg atmosfære på holdet – det var en god måde at få sat tankerne i gang – uden at vi skulle ”krænge” vores sjæl ud. Jeg går herfra med energi og vilje til at få fokus flyttet til det positive. Og jeg glæder mig til de opfølgende coaching-sessioner med dig, Ulrich. Stor ros til Ulrich for kursus-forløbet – tak!”

— Lotte Quist, kunderådgiver, Sparekassen Østjylland

 

 

“Det har – trods man i starten skulle rykke lidt grænser – været virkelig dejligt at få sat nogle pæne ord på sig selv og de andre. Jeg er nu mere overbevist om at jeg er stærk og selvsikker nok til at klare de mere krævende opgaver i dagligdagen. Lidt af den tvivl jeg nogle gange har, tror og håber jeg er forsvundet. Jeg glæder mig meget til at komme ud i ”virkeligheden” og få prøvet nogle ting og nye tanker/redskaber af. Du har været utrolig god til at få dine budskaber ud, Ulrich”

— Louise Christoffersen, kunderådgiver, Sparekassen Østjylland

 

 

“Hvis ikke tankerne var i gang da jeg kom her – så må jeg bestemt sige at grundlaget er lagt for at tænke gode, konstruktive tanker nu kurset i personlig gennemslagskraft og kommunikation er slut. Jeg synes du har været god til at skabe balance mellem teorien og vore praktiske erfaringer fra arbejds- og privatliv. Der var ikke noget tidspunkt hvor det blev ”for meget” for nogen af os – og det var meget positivt. Det er overraskende hvor meget jeg har fået ud af at være sammen med kolleger som jeg ikke kendte på forhånd”

— Mette Kramhøft, ekspeditionsmedarbejder, Sparekassen Østjylland

 

 

“Det er en skam at kurset er slut! Jeg har virkelig haft stort udbytte af kurset i personlig gennemslagskraft og kommunikation. Jeg har fået nogle redskaber og er blevet gjort opmærksom på mange (positive) ting omkring min person som jeg helt klart kan arbejde videre med. DETTE KURSUS VIL HELT KLART VÆRE ET AF DE FÅ SOM HAR GIVET MIG NOGET FOR LIVET. Tak til Ulrich for hans dygtighed og professionalisme!”

— Helle Niekrenz, kunderådgiver, Sparekassen Østjylland

 

 

“Vi har gennem de sidste 3 år samarbejdet med Ulrich med fokus på et øget salg. Vi har haft stor glæde af Ulrich’s evne til skarpt, at analysere dels kundegruppe, dels hvilken salgsindsats der skal igangsættes og vigtigheden af, at alle committer sig til opgaven og den enkeltes ansvar bliver helt klart. Ulrich’s ”teknikker” til at få vendt et nej til et ja er nærmest blevet en sport i vores virksomhed. En anden stor gevinst ved samarbejdet er den ”evindelige” opfølgning på mål og aftaler, hvilket bringer os alle helt frem i skoene. Vi kan virkelig anbefale et samarbejde med Ulrich!”

— Lars Aarup, direktør, Anlægsgartnermester Lars Aarup A/S

Referenceliste

A

ADVODAN Holbæk I/S
AGJ A/S
AM Kilian Bogføring & Regnskab
Anlægsgartner Martin Knudsen ApS
Anlægsgartnermester Lars Aarup A/S
Arts & Interiør ApS
Attic Group A/S

B

Bakgaard Consulting ApS
BioMar A/S
Bogføringsservice v/ Tina Holm
Brdr. Clausen Automobiler A/S
Brunata A/S
Børnepsykiatrisk Ambulatorium Holbæk

C

Cabcon A/S
Cafax A/S
Carl F. A/S
Carl Ras A/S
CCL Label A/S
Center For Erhvervsfremme Sønderborg
CfL Center for Ledelse
Coachingvirksomheden GITTE HOUMAND
Computerhjaelp.dk
CorpNordic A/S
CoVision

D

Dalhoff Travel A/S
Damernes Butik v/ Gitte Mayland
Danbolig A/S
Daniel Bonde Kropsterapi
Danske Hospitalsklovne
Dansk Lyskilde A/S
Dansk Skolefoto A/S
DANX A/S
Dansk Olie Genbrug A/S
Defco A/S
Den Sociale Kapitalfond
DitoBus A/S
DitoBus Linietrafik A/S
DitoBus Excursions A/S
DK Foto ApS

E

Ecofleet Autolog Systems ApS
Englmayer A/S
Entreprenør Jens H. Hansen ApS
Entreprenør John Ravn Christensten A/S
Erhvervsråd Lolland-Falster
Erhversrådet Ringsted
Erhvervssamarbejdet Sjælland

F

Fable Media A/S
FakturaIT ApS
Faurbohus A/S
Fefor Høifjellshotell Norge
Fjord Bus A/S
Forbundet Træ-Industri-Byg i Danmark (TIB)
Furesø Hørecenter ApS

G

Gade & Juul ApS
G.A. Hansen A/S
Galleri Cha
Garant Tæpper Valby
GBJ Metal ApS
Georg Nielsen Diesel-Service A/S
GF Forsikring
Gitte Gisselmann

H

Hafnia Rejser Holbæk ApS
Halbergs ApS
HCSA Ejendomme
H.J. Hansen A/S
Holbæk Kommune
Holbækregionens Erhvervsråd
Holbæk Tennisklub Elite
Holger Danske A/S
home kalundborg a/s
Hovmand A/S
HRG Nordic A/S

I

Ilia Swainson
Industri-Filter A/S

J

JENSEN l NEUGEBAUER Advokater
J. Kruuse A/S
J & L Elektrik

K

Kemi-tech ApS
Klima Vent ApS
Klinger Danmark A/S
KLONK
KMD A/S
Konsulenthuset Moestrup ApS
Kruse & De Blå A/S
Kube Data ApS
Køge Erhvervsservice

L

Lasse Nielsens Stålmontage ApS
Lene Bakgaard Coaching ApS
Line Kreativ Skiltning
Loft 37
Lützhøft & Huld ApS
Lykke + Nielsen Arkitekter A/S
Løgumkloster Handels- og Håndværksforening

M

Michael Jetsmar Holding A/S
Michael Kold ApS
Midtsjællands Golfanlæg A/S
Mogenstrup Grusgrav A/S

N

Nestlé Danmark A/S
Nordic Artemis ApS
Novozymes A/S
Nydan Stempler A/S

O

Ordrupdal Immobilien GmbH
Oxygen Magasiner A/S

P

Peo-Tech A/S
Pharmacosmos A/S
Poul Hansens Maskinfabrik A/S
PricewaterhouseCoopers A/S

R

raaco a/s
Rebel Penguin ApS
Restaurant Thai On
Robert Bosch A/S
Robert & Ingemann
Rådgivende Ingeniører Strunge Jensen A/S

S

Sanadent ApS
Scandico Byg
Scanreco Danmark ApS
Silvatec Entreprenørmaskiner A/S
SimCorp A/S
Slagelse Fysioterapi & Træning
Socialpsykiatri Lolland
Sparekassen Østjylland
Strunge & Hartvigsen A/S
Summerbird Chocolaterie A/S
Susanne Vang Coaching
Susanne Worm

T

Telia A/S
Thomas Koed
Tina Solevad
TODO A/S
Torkilstrup Bus A/S
TR Granit A/S
TR 2 Møbler
Tømrermester Jens Brøckner
Tømrermester Tim Nielsen

V

Vallekilde-Hørve Friskole
Vision Fotografi

W

WilFilm ApS

X

XL Byg A/S

Z

Zelecting & Partners A/S
Zurface A/S

Ø

Ørslev Turisttrafik A/S

Å

Aarhus Universitet