Personlig udvikling

ER SELVE FORUDSÆTNINGEN FOR DIN EVNE TIL AT SKABE RESULTATER

Træd ud af rollerne og i autentisk karakter som dig selv - og skab de resultater og det liv, som du inderst inde ønsker dig. Kun gennem personlig udvikling kan du tage dine præstationer og resultater til næste niveau!

Er du klar til personlig udvikling...?

…der bringer dig tilbage til dig selv og gør dig i stand til at præstere på næste niveau og skabe de store resultater?

… der smider værktøjer, strategier og teknikker langt væk og i stedet tager afsæt i dybde, nærvær og sårbarhed?

… der sætter dig i stand til let, frit og ubesværet at skabe meningsfuld menneskelig og økonomisk vækst?

Vælg et af følgende udviklingsforløb:

Alle forløb er unikke og skræddersyes efter dine og din organisations behov og ønsker.

1:1 coaching
– typisk 3-6 måneder

Vi skræller lagene af et efter et, så du bliver et frit menneske uden blokeringer, modstand og begrænsende overbevisninger. Dernæst bygger vi din grounding op, og definerer dine mål. Med løbende sparring fra mig kommer du over målstregen med følelsen af, at du kan opnå alt, du sætter dig for.

Workshops
– typisk 3 timer

Sammen går vi i dybden med de tanker og regler, der afholder dit team, din afdeling eller organisation fra at skabe de helt store resultater. Når vi har fjernet disse, vil der ikke være nogle grænser for, hvad I sammen kan opnå af vækst – både på et personligt og forretningsmæssigt plan.

Vækstforløb
– typisk 6-12 måneder

Vi definerer sammen, hvor dit team, din afdeling eller organisation vil hen (A), og hvordan vi gennem god ledelse kommer derhen (B). Rejsen fra A til B vil lykkes med mig på sidelinjen og involverer både fælles sessioner og 1:1 coaching.

Personlig udvikling – det får du

Uanset hvilken løsning, du vælger, kan du forvente:

Personlig transformation frem for teknikker, værktøjer og alt det andet, du måske forbinder med et kursus i personlig udvikling. Fordi kun en ændring i din mentalitet kan føre til personlig udvikling og forretningsmæssig vækst.

Dybde, nærvær og sårbarhed på et niveau, som du ikke får andre steder. Fordi det har en voldsomt høj effekt, der tager dig til derhen, du ønsker.

At du skifter perspektiv på dig selv og får et nyt forhold til dig selv. Fordi det er afgørende, at du er hjemme i dig selv, så du kan træde ud af rollespillet og i autentisk karakter, og skabe resultater på højeste niveau.

Dit udbytte vil være markant, bl.a. vil du:

  • Opleve dit arbejde hen imod de ønskede resultater som let, frit og ubesværet
  • Blive en effektiv medarbejder eller leder, der tør bruge dig selv i dit arbejde.
  • Gå til opgaverne som et autentisk menneske, der er frygtløst og hviler i sig selv.
  • Opleve, at du selv er herre over dine tankekonstruktioner og kan ændre dem når som helst.
  • Blive en dygtig medarbejder eller leder, der tager aktivt og opsøgende ansvar – og skaber de store og varige resultater.

Med disse ting på plads kan du leve, arbejde og skabe den vækst, du ønsker – hos dig selv, dine medarbejdere og i organisationen

“Ved at arbejde med personlig udvikling på den, for dig, rigtige måde – vil du kunne skabe de resultater, du ønsker. Uanset hvilke resultater, vi taler om. Personlig udvikling SKABER dine præstationer, som SKABER dine resultater, som SKABER den vækst, du ønsker dig – uanset om der er tale om menneskelig, ledelsesmæssig eller økonomisk vækst”
Ulrich Søgård

Personlig udvikling kommer ikke af sig selv

Jeg tilbyder min hjælp til din personlige udvikling, uanset om du er ejerleder, mellemleder, sælger, nøglemedarbejder eller noget helt femte.
Så længe du er parat til:

  • At være 100% ærlig – ærlighed er forudsætningen for al vækst
  • Ikke at holde dig tilbage og skjule noget i vores samarbejde
  • At være åben i din feedback til mig og sige det til mig ansigt til ansigt
  • At gå all in
Det er mine commitment krav til dig:
Kan du oprigtigt svare ja til alle punkterne ovenfor, garanterer jeg personlig udvikling, der vil bringe dig dertil, du altid har ønsket. Der vil skrue op for din autentiske flamme. Der vil bringe dig hjem til dig selv, så det du gør altid føles sjovt og meningsfuldt. Hvilket er selve forudsætningen for at du bliver i stand til at skabe selv “umulige” resultater.
Portræt af Ulrich

Ulrich Søgård; executive coach, vækstrådgiver og forfatter

Kundeudtalelser

Bliv ringet op til en

 

Sparringssamtale

uforpligtende

 

Udvikl dine mentale og emotionelle kompetencer, og få medarbejderne til at tage ansvar for at skabe resultaterne og nå jeres mål i fællesskab. Jeg har gennem de sidste 25 år arbejdet som virksomhedscoach og mentaltræner for topledere, mellemledere og nøglemedarbejdere

Ulrich Søgårds logo i blå
☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
Scroll til toppen