Situationsbestemt Ledelse

Fokus og nærvær skaber resultater!

Situationsbestemt ledelse øger væksten


Bliv en bedre leder med situationsbestemt ledelse.
Hvordan tager du de rigtige beslutninger i den aktuelle situation? Hvordan involverer og engagerer du medarbejderne i den aktuelle situation? Hvordan håndterer du pres og forventninger i den aktuelle situation? Hvordan øger du væksten – fra situation til situation? Hvordan skaber du endnu bedre resultater med situationsbestemt ledelse?

Nogle af de virksomheder, som jeg har hjulpet:

Jeg tilbyder følgende løsninger:

Ledelsesudvikling og situationsbestemt ledelse til dig, der er ejerleder, direktør, mellemleder, salgschef eller iværksætter.

360° overblik: Sådan ser du dine blinde vinkler!

Du er i dag en dygtig leder – men du ønsker at blive endnu bedre.
Du ved, at jo mere du udvikler dig – jo bedre en leder bliver du.

Det kan være svært at udvikle sig alene. Fordi du ikke selv kan se dine blinde vinkler. Det er netop dine blinde vinkler, der holder dig fast på det niveau du er på i dag.
Samtidig med at det du har gjort for at nå dertil hvor du er i dag – præcist er dét der holder dig tilbage fra at nå derhen hvor du drømmer om at komme hen!
Derfor har du brug for lederudvikling og situationsbestemt ledelse. Du har brug for hjælp. Der findes intet menneske i verden – der kan tage sig selv til næste niveau.

RIGTIG ledelsesrådgivning → RIGTIG ledelsesudvikling → RIGTIGT lederskab → RIGTIGE beslutninger → RIGTIG ledelse → RIGTIG vækst!

”Det er ikke situationen, der producerer din oplevelse og din virkelighed – men dine tanker og dine overbevisninger”

Ulrich Søgård

Med situationsbestemt ledelse, vil jeg gøre dig til en bedre leder!

Hvis du er klar til markant vækst i din virksomhed, igennem din egen personlige udvikling og din evne til at levere effektiv situationsbestemt ledelse – så læs her:

Effektiv ledelsesudvikling og situationsbestemt ledelses-rådgivning sker ved dyb, kraftfuld og forvandlende coaching og sparring – og det sker hurtigt med et varigt resultat.
Du er allerede nået langt i din søgen efter hjælp; du har læst hertil. Nu ringer du til mig på tlf. +45 20 16 04 67 og får en uforpligtende, men afgørende sparrings-samtale.

Her er nogle af de punkter i et forløb med ledelsesrådgivning og situationsbestemt ledelse – der vil tage dig til næste niveau:

1.

Dilemmaet mellem RIGTIGT og RART – Det er let at tage RARE beslutninger, som alle bliver glade for. Men at tage de RIGTIGE beslutninger, som risikerer at gøre medarbejderne kede af det eller skuffe dem – det er ikke altid let. Med den rigtige ledelsesrådgivning og læring om situationsbestemt ledelse vil du lære hvordan du tager de RIGTIGE beslutninger og hvordan du håndterer medarbejderne når beslutningerne meldes ud og implementeres

2.

Før ledelse – kommer lederskab. Ledelse er at lede andre. Lederskab er at lede sig selv – herunder motivere sig selv og turde være sig selv. Autentisk lederskab – som er præcist den disciplin der gør selve forskellen når vi taler ledelse – handler om at træde ud af dine tillærte roller og i autentisk karakter som dig selv. Medarbejderne savner i den grad autentiske ledere der med høj integritet og fanden-i-voldskhed, konsekvens og power tør være sig selv og fyre den af fra det jeg kalder ”den rene kilde”. Autentisk ledelse er situationsbestemt ledelse i reneste form.

3.

Afgørende for din forretnings- og ledelsesmæssige succes – er din evne til at SKABE og FORME en vækstkultur. Den kultur der hersker i din organisation – afgør dine medarbejderes evner til at skabe resultater og vækst. Derfor skal du udvikle kulturen og tage den til næste niveau. Med en personligt skræddersyet lederudvikling vil du hurtigt og effektivt kunne skabe en vækstkultur baseret på flg. 3 indsatser:

3.

  • Autentisk funderet samarbejde – i stedet for ego-baseret samarbejde
  • Pro-aktiv vinder-mentalitet – i stedet for reaktiv offer-mentalitet
  • Højt selvværd og tro på sig selv – i stedet for lavt selvværd og mistillid

Kundeudtalelser

Hej, jeg hedder Ulrich!

Er du interesseret i at lære at lede og motivere dine medarbejdere? Så skriv dig op til at få tips og trick til ledelsesudvikling, der mærkes gennem hele virksomheden!

Vækstcoach gennem 25 år

Bliv ringet op til en

 

Inspirationssamtale

uforpligtende

 

Få den hjælp og vejledning du har brug for her og nu!

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet som coach, mentaltræner og forretningsudvikler for topledere og mellemledere, nøglemedarbejdere og ambitiøse mennesker

Ulrich Søgårds logo i blå
☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
Scroll til toppen