Ledelsescoaching

Ledelse handler om at være tro mod sig selv og tage beslutninger baseret på sund fornuft

Få en af branchens mest erfarne ledercoaches

Jeg har hjulpet ledere til at:

Opnå en grounding, der gør ledelsesarbejdet let og ubesværet

Blive tro mod dem selv, forstå hvordan deres mentale system virker og udvikle en ægte grundglæde

Genfinde fokus, engagement og gejst - og opløse “metaltræthed” og ubalance

Få medarbejderne til at tage ansvar for at skabe resultaterne og gøre målene til virkelighed

Skabe eksponentiel vækst

Det sker ved transformerende coaching, resultatfokuseret ledelsessparring og afklarende workshops og kurser

Når jeg arbejder med ledere, udspringer arbejdet altid fra disse 3 grundsten:

Lederskab

Du kan ikke være noget for dine medarbejdere, før du er noget for dig selv. Lederskab handler om at lede dig selv. Dit lederskab udspringer fra dig – så med hvilket lederskab træder du i karakter?

Relationer

Dine medarbejdere vil ikke lytte og tage medansvar, hvis ikke de kan mærke dit nærvær. Forstå “transformative presence” og lær at dyrke og udvikle dine vigtige, professionelle relationer

Kultur

Hvordan arbejder I? Hvordan arbejder I ikke? Lær at skabe en ærlig og resultatfokuseret virksomhedskultur, hvor medarbejderne føler sig trygge, tør sige dig imod og hvor I har tillid til hinanden

Referencer

Hvad kan et forløb med ledelsescoaching gøre for dig?

Læs om de forskellige forløb indenfor ledelsescoaching:

Ledelsesudvikling

Autentisk Ledelse

Menneskelig ledelse

Værdibaseret ledelse

Personaleledelse

Salgsledelse

Situationsbestemt ledelse

Hvordan går det med dit lederskab?

Føler du nogensinde, at du spiller en rolle som leder? At du er bange for at blive gennemskuet? Eller at du kommer til at spilde din energi på at jagte anerkendelse og opmærksomhed?

Det er anstrengende og udmattende for dig i længden. Det påvirker din performance. Du har ikke den samme energi, du har haft. Måske har du endda mærket til stress.

Hvad sker der?

Der er sket det, jeg kalder metaltræthed. Jeg har set det hos ledere på tværs af brancher i mine 25 år som virksomhedscoach og ledelsesrådgiver: Når omgivelserne er i konstant udvikling, og du ikke udvikler dig som leder, falder motivationen og innovationen. Men det er aldrig for sent at gøre noget ved de drømme, du har om netop dit lederskab og din evne til at skabe resultaterne gennem medarbejderne.

Vi får sammen styr på:

 • Fundamental Effektivitet
 • Fælles Arbejdsglæde
 • Stærk Kollegialitet
 • Visionært Lederskab
 • Formålsdrevet Indtjening
 • Daglig Ledelse
 • Naturligt Flow

Jeg er specialist i ledelse

Uanset om du er topleder, ejerleder, salgsleder, teamleder eller afdelingsleder, kan jeg hjælpe dig til autentisk high performance lederskab. Jeg træner dig til at blive en leder i verdensklasse med afsæt i dit medfødte lederskab, din integritet og din autenticitet.

Gennem årene har jeg trænet mange hundrede ledere til at bringe deres og medarbejdernes medfødte talenter og ressourcer i spil – og skabe et ærligt og transparent miljø med en både menneskelig og økonomisk resultatkultur. En kultur hvor medarbejderne kan og vil selv og oplever mening med det, de laver.

Som ledelsesrådgiver hjælper jeg ledere og teams til at excellere på et niveau, som de ikke selv troede muligt – og til at eliminere problemer og konflikter, der før har været uløselige og umulige at få bugt med.

Jeg leverer nyskabende forretningsudvikling og turnarounds i virksomheder af alle størrelser og brancher.

Jeg hjælper dig med at skabe menneskelig (organisk og bæredygtig) og økonomisk (forretningsmæssig og strategisk) vækst.

Jeg transformerer dig og dine medarbejdere, og implementerer en original vækstkultur uden filter.

Mit mål: At rense og revitalisere dig og din virksomhed!

 

Portræt af Ulrich

“Mine kunder er ledere, der er committede og indstillede på at gå efter nøjagtig det lederskab, de drømmer om og de resultater, de ønsker. Hverken mere eller mindre”

Ulrich Søgård

Mit syn på ledelse

Som ekspert i ledelse ønsker jeg at inspirere og lære, træne og coache dig, der er leder – til udvikling og vækst på højeste niveau. Til at træde i karakter som dig selv. Med frygtløshed og rygrad. Med selvindsigt og selvbevidsthed.

Det handler om at GØRE det, du kan MÆRKE, er det RIGTIGE i den AKTUELLE situation.

Det er min grundtanke.

Hvis du ønsker at blive en ekstraordinær leder og gøre det “umulige” til virkelighed, må du beslutte dig for at have 100% tillid til din medfødte, intuitive GPS – og så give slip og lede dine medarbejdere ubesværet og ubekymret.

Den evne hedder “at være din natur” og “være på flow”. Det er her, det store potentiale i underbevidstheden frigives – og resultaterne skabes let og ubesværet.

Det skal ikke være hårdt og kompliceret at være en effektiv leder. Du skal ikke spille en rolle over for dine medarbejdere og kunder. Tværtimod skal du opleve dit ledelsesarbejde som naturligt og sjovt, og du skal hvile i dig selv og turde bruge dig selv. Med afsæt i din VÆREN. Med afsæt i dit autentiske lederskab.

Når du leder med “fravær af frygt og bekymringer” står du frem med ubegrænset autenticitet, kærlighed til dig selv og dine medarbejdere, livsglæde og medfødt kreativitet. Og så er vejen banet for at skabe lige netop den vækst, du ønsker – hos dig selv, dine medarbejdere og organisationen som helhed.

Book mig som jeres ledelsesekspert og lær ledelse, der sætter ild i medarbejderne og møder medarbejderne på deres behov for mening. God ledelse smitter medarbejderne og forretningen, så I sælger mere, behandler kunderne bedre og samarbejder bedre med jeres medarbejdere. Et styrket samarbejde hele vejen rundt, der samlet fører til en stærk forretning og en øget omsætning.

 

Kundeudtalelser

Mere end blot et kursus i ledelse

Søger du én gang for alle at blive afklaret med dig selv, hvile i dig selv og bringe dig selv på flow? Ønsker du at træde ud af de tillærte roller og i autentisk karakter som dig selv? Drømmer du om en kultur MED vækst og UDEN filter – i dit team, din afdeling, din virksomhed?

Så er et af mine forløb indenfor ledelse det rette valg.
Her er der ikke tale om et traditionelt kursus i ledelse, hvor du får fyldt teknikker, strategier og værktøjer oven i alt det, du i forvejen ved.

I stedet går vi et skridt tilbage og begynder med din personlige transformation og dit autentiske lederskab. Vi begynder med din mentalitet og dit mindset. For det er her, du kan gøre en forskel med alle teknikkerne, strategierne og værktøjerne. Kun en ændring i din mentalitet kan føre til ledelsesmæssig udvikling og forretningsmæssig vækst.

Først når vi sammen har fjernet dine misforståede historier og hæmmende konstruktioner, og du har fundet ind til din autentiske autoritet, definerer vi dine mål og skaber de resultater, du ønsker – og mere til.

Farvel til in-TAKE (som blot er information) og velkommen til in-SIGHT (som er det intuitive klarsyn, der gør forskellen for dig og din evne til for alvor at skabe resultater).

Alle forløb fokuserer på dybde, nærvær og sårbarhed på et plan, du ikke finder i traditionelle kurser i ledelse. Hvorfor? Fordi det har en voldsom høj effekt, der fører til ledelse i verdensklasse og resultater på et hidtil uset niveau.

Portræt af Ulrich
Ulrich Søgård – ledelsesrådgiver, performance coach og forfatter

Send en forespørgsel

Udfyld formularen og skriv hvad du gerne vil vide mere om. Så vender jeg hurtigt tilbage til dig!

  Ulrich Søgård

  Hej, jeg hedder Ulrich!

  Er du interesseret i at lære at lede og motivere dine medarbejdere? Så skriv dig op til at få tips og trick til ledelsesudvikling, der mærkes gennem hele virksomheden!

  Vækstcoach gennem 25 år

  Bliv ringet op til en

   

  Inspirationssamtale

  uforpligtende

   

  Få den hjælp og vejledning du har brug for her og nu!

  Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet som coach, mentaltræner og forretningsudvikler for topledere og mellemledere, nøglemedarbejdere og ambitiøse mennesker

  Ulrich Søgårds logo i blå
  ☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
  Scroll til toppen