Executive coaching

OGSÅ KALDET "MENTAL VINDUESPUDSNING". DIN EVNE TIL AT SE KLART - ER FORUDSÆTNINGEN FOR DIN SUCCES

Hvad er executive coaching?

Løbende udvikling og konstant vækst – kræver en fokuseret og vedholdende tilgang til begrebet ”næste niveau”. Den tilgang hedder Executive Coaching. Den rigtige Executive Coaching finder frem til de rigtige løsninger på de aktuelle problemer – og sikrer dermed væksten på alle planer.

USEC: Ulrich Søgård Executive Coaching™ forløbet består af 3 niveauer:

USEC: Ulrich Søgård Executive Coaching™ arbejder med alle 3 niveauer – parallelt.
Med 20 års erfaring indenfor Executive Coaching og evnen til ubesværet at arbejde med de 3 niveauer parallelt – vil du med Executive Coaching skabe eksponentielle mentale og emotionelle resultater.

Niveau 1:
PERFORMANCE COACHING

Her er fokus rettet mod ønsket om en konkret forbedring og løsning af et konkret problem. Der anvendes teknikker fra elitesportens verden og der leveres resultater i et højt tempo

Niveau 2:
LIFE COACHING

Her er fokus rettet mod et livsområde. Det kan være din evne til at skabe relationer. Din evne til at få din familie til at fungere. Din evne til at levere god og effektiv ledelse. Din evne til at fokusere, prioritere og skabe resultater

Niveau 3:
TRANFORMERENDE COACHING

Her er fokus rettet mod dit sind, dine tanker og din bevidsthed. Når vi arbejder her vil du opløse din frygt, indse hvilke mentale filtre og hæmmende overbevisninger du har været styret af, og du vil ændre dit perspektiv på dig selv, dit liv og dine omgivelser. Mange mennesker oplever ”at få et nyt liv”, når deres tanke- og følelsessystem transformeres. Når vi arbejder på dette niveau, styrker og lander vi din “grounding”

Hvordan kan Executive Coaching gøre en forskel for dig?

Dit udbytte ved USEC: Ulrich Søgård Executive Coaching™:

Mental klarhed
Emotionelt overskud
Optimeret autentisk lederskab
Personlig transformation
Dyb selvindsigt og empati
Øget følelsesmæssig og social intelligens
Psykologisk modenhed
Evne at hvile i dig selv
Indre ro
Klippefast selvtillid
Styrket beslutsomhed og handlekraft

Derudover vil du lære hvordan du opløser evt. stress – og hvordan du helt undgår udbrændthed og følelsen af ”metaltræthed”

Endelig vil du hurtigt få løst evt. problemer med din bestyrelse, problemer med lederkolleger og medarbejdere, konflikter af forskellig art og hvad du ellers står overfor. Du vil i dette Executive Coaching-program få en coach som har stået i alle tænkelige situationer sammen med ejerledere, direktører, mellemledere og medarbejdere fra alle brancher.

Executive Coaching er til dig som er ejerleder, direktør, mellemleder eller salgschef – eller privatperson, der er klar til at tage skeen i den anden hånd.

Med Executive Coaching vil du få din personlige wingman, som vil støtte og styrke dig gennem forløbet. En fortrolig sparringspartner hvis eneste opgave er at være til for dig. Et fortroligt rum hvor du kan dele dine hemmeligheder og tanker – uanset hvad de handler om. Ring og hør mere om Executive Coaching.

Executive Coaching

USEC: Ulrich Søgård Executive Coaching™ har gjort forskellen for mange direktører og ejerledere, mellemledere og nøglemedarbejdere. Se hvad Gorm Rasmussen, CEO, Carl Ras A/S fortæller om sit samarbejde med Ulrich Søgård:

Om Ulrich’s stil: ”Med Ulrich er det jo anderledes. Han går så meget all-in og er rimelig ekstrem i sin tilgang. Han er tro mod sig selv, og det gode i det er, at når han så coacher, sætter han en høj bar. Man får ikke en Både-Og. Man får en ærlig, klar og kompromisløs holdning samtidig med, at han også har den følelsesmæssige vinkel. Han taler meget om at give til sin omverden og han står for ydmyghed”

Om Gorm’s udbytte: ”For noget tid siden holdt min svoger en tale for mig, hvor han sagde: ”Gorm, du er irriterende! Du er altid i godt humør. Du virker altid til at være i balance – og du siger altid ja, når nogen har brug for din hjælp. Du står altid til rådighed”. Det er, fordi jeg i dag er i flow (en tilstand som Ulrich og jeg arbejdede fokuseret på), og det kan jeg takke Ulrich for”

Få sat din Executive Coaching på skinner. Ulrich har hjulpet, trænet og coachet mere end 1000 ledere og medarbejdere – og tager udgangspunkt i den du er når du er dig selv, og de udfordringer du står overfor.

Ulrich Søgård; vækstrådgiver, mentalcoach og forfatter

Kundeudtalelser

Hvilken forskel kan coaching gøre for dig?

Bliv ringet op til en

 

Inspirationssamtale

uforpligtende

 

Få den hjælp og vejledning du har brug for her og nu!

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet som coach, mentaltræner og forretningsudvikler for topledere og mellemledere, nøglemedarbejdere og ambitiøse mennesker

Ulrich Søgårds logo i blå
☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
Scroll til toppen