Mersalg & opsalg

DER GEMMER SIG ET STORT MERSALG HOS DE EKSISTERENDE KUNDER

Et øget salg med mersalg & opsalg

Mersalg og opsalg er effektive metoder til at øge salget hurtigt og markant. Du har et godt samarbejde med dine nuværende kunder. Du har derfor alle muligheder for at sælge MERE til kunderne gennem mersalg. Netop fordi tilfredse kunder som udgangspunkt ønsker at købe mere af dig. Mersalg er en effektiv metode til at øge salget hurtigt og markant. Du har et godt samarbejde med dine nuværende kunder. Du har derfor alle muligheder for at sælge MERE til kunderne gennem mersalg. Netop fordi tilfredse kunder som udgangspunkt ønsker at købe mere af dig

Mersalg er at sælge mere og dermed øge omsætningen til dine eksisterende kunder. Det er en ofte overset metode til at øge dit salg let og ubesværet – fordi du allerede har adgang til kunden.
Mange sælgere og andre der arbejder med salg har ofte så travlt med at opsøge nye kunder – at de overser det store potentiale som gemmer sig i mersalg.

Mersalg løsningerne er til dig, der er sælger, salgsmedarbejder, kontormedarbejder, ejerleder, topleder, direktør eller marketingmedarbejder. Kontakt Ulrich Søgård på 20 16 04 67 og hør mere om løsningerne

Eksempler på store muligheder og potentialet i mersalg

Uanset din branche og målgruppe – gemmer der sig typisk et stort potentiale i mersalg til dine eksisterende kunder – se eksempler på det her:

Case 1

Mersalg af chokolade til detailkunder – Summerbird Chokolaterie A/S

En detailforretning som sælger gourmet-chokolade fra Summerbird har i gennemsnit ca. 6.000 ekspeditioner om året. Ved en grundig analyse fandt vi frem til et mersalgs-potentiale på flere millioner kroner – ved en pro-aktiv og redefineret håndtering af kunderne i butikkerne.

Case 2

Mersalg af diagnosticerings-præparater til hospitaler og læger – Biotech-IgG A/S:

En lægemiddel-forhandler der sælger div. præparater til hospitaler og læger. Forhandler af udvalgte brands til diagnosticering af div. sygdomme. Ved at strukturere mersalgs-indsatsen overfor de eksisterende kunder – bl.a. ved at vinde forhandlingen af flere produkter som passede til målgruppen – lykkedes det at øge omsætningen med kr. 2 mio.

Trin for trin til mersalg

1. Individuel vurdering af den eksisterende kunde

2. Individuel analyse af mulighederne for mersalg

3. Individuel trin for trin handlingsplan til et defineret mersalg

4. Individuel implementering af handlingsplanen for mersalg

5. Individuel opfølgning på implementering af handlingsplanen for mersalg

Ved at følge ovenstående trin for trin proces baseret på 25 års erfaringer og konsulentarbejde med mersalg – vil du få et markant og varigt mersalg for dine eksisterende kunder.

Portræt af Ulrich

Om Ulrich Søgård

Jeg har 30 års erfaring med salgsledelse og salgsudvikling, 25 års erfaring med lederudvikling og samarbejdsudvikling samt 20 års erfaring med præstationspsykologi og mental klarhed. Derudover har jeg hjulpet, trænet og coachet mere end 1000 ledere og medarbejdere.

Jeg går ind i hvert eneste møde med ønsket og målet om at skabe en samtale så effektfuld, at du aldrig glemmer det møde. Hver kunde er unik, og du får mit fulde engagement og fokus – hver gang.

Jeg tilbyder min hjælp som salgscoach til alle, der arbejder med salg i det daglige. Så længe du er parat til:

  • At åbne dig op og være 100% ærlig – ærlighed er forudsætningen for al vækst
  • Ikke at holde dig tilbage og skjule noget i vores samarbejde
  • At være ærlig i din feedback til mig og sige det til mig ansigt til ansigt
  • At gå all in
Workshop med Ulrich der forklarer ledelse
Ulrich Søgård; vækstrådgiver, mentalcoach og forfatter

Det er mine commitment-krav til dig

Kan du oprigtigt svare ja til alle punkterne ovenfor, garanterer jeg salgscoaching, der vil gøre dit salgsarbejde meningsfuldt og resultatskabende på en og samme tid.
Der vil skrue op for din autentiske flamme.
Der vil bringe dig hjem i dig selv, så det du gør altid føles let og sjovt – og så du kan skabe resultater, du aldrig troede muligt.

Bliv ringet op til en

 

Inspirationssamtale

uforpligtende

 

Få den hjælp og vejledning du har brug for her og nu!

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet som coach, mentaltræner og forretningsudvikler for topledere og mellemledere, nøglemedarbejdere og ambitiøse mennesker

Ulrich Søgårds logo i blå
☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
Scroll til toppen