Kære leder, tror du på dig selv?

Mange ledere har det svært med sig selv i ledelsesgerningen – hvad er OK og hvad er ikke OK, hvordan skal jeg holde balancen mellem håndfasthed og medfølelse, hvor meget skal jeg rose og anerkende, hvor meget skal jeg levere på det som medarbejderne ønsker sig, hvad kan jeg egentlig forlange af medarbejderne og meget mere.

Al den tvivl og oplevelse af usikkerhed – udhuler lederens autenticitet og power.

Det fortæller jeg om i denne video, som jeg håber vil inspirere dig!

Rigtig god fornøjelse,

  • Del på Facebook
  • Del på LinkedIn
  • Del på Twitter

Bliv ringet op til en

 

Inspirationssamtale

uforpligtende

 

Få den hjælp og vejledning du har brug for her og nu!

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet som coach, mentaltræner og forretningsudvikler for topledere og mellemledere, nøglemedarbejdere og ambitiøse mennesker

Ulrich Søgårds logo i blå
☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
Scroll til toppen