Sidst opdateret 19 okt, 2019 kl. 19:10

Lavt selvværd eksisterer ikke

Jeg fortæller i dagens video om en leder, der giver udtryk for vrede og frustration under mit arbejde med ham – og som fortæller sig selv historier om at andre mennesker ikke forstår ham og at de gør det modsatte af hvad han mener de skal gøre.

Video’en er også en optakt til en kommende video-serie om ”offer-mentalitet”.

Temaerne ”selvværd” og ”offer-mentalitet” er vigtige – fordi når en leder eller medarbejder skruer ned for sig selv, ser sig selv i et dårligt lys og er bange for at være for meget – så går det ud over både trivsel og performance på individ-niveau. Og det kan gå videre over til at smitte kollegerne så det sætter sig i kulturen.

Og modsat: Når en leder eller medarbejder hviler i egen autoritet, glemmer sig selv og de drænende historier, og i stedet fokuserer på arbejdet og missionen, så kommer præstationer og resultater helt af sig selv.

Rigtig god fornøjelse,

Ulrich

Bliv ringet op til en

 

Sparringssamtale

uforpligtende

 

Udvikl dine mentale og emotionelle kompetencer, og få medarbejderne til at tage ansvar for at skabe resultaterne og nå jeres mål i fællesskab. Jeg har gennem de sidste 25 år arbejdet som virksomhedscoach og mentaltræner for topledere, mellemledere og nøglemedarbejdere

Ulrich Søgårds logo i blå
☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
Scroll til toppen