Mental metaltræthed

I ugens video fortæller jeg om hvordan min kunde, ejerlederen Christian, bevægede sig fra ”oplevet metaltræthed” til ”naturlig glæde”.

Da Christian kontaktede mig var han tæt på at opgive sin virksomhed og livsværk – og bare sende det hele ad h til. Efter 6 måneders intenst arbejde med Christian, havde han indgået samarbejde med flere store, strategiske kunder, øget omsætningen og genfundet lysten til at samarbejde med både medarbejdere og kunder.

I løbet af vores samarbejde SÅ Christian, at han selv producerede sin oplevelse af metaltræthed og begyndende desillusion med hans tanker og rumination – og at ”metaltrætheden” slet ikke eksisterede.

Håber video’en vil inspirere dig!

Rigtig god fornøjelse,

Ulrich

Bliv ringet op til en

 

Sparringssamtale

uforpligtende

 

Udvikl dine mentale og emotionelle kompetencer, og få medarbejderne til at tage ansvar for at skabe resultaterne og nå jeres mål i fællesskab. Jeg har gennem de sidste 25 år arbejdet som virksomhedscoach og mentaltræner for topledere, mellemledere og nøglemedarbejdere

☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale

Gå ikke glip af muligheden!

Ulrich Søgård har gennem de sidste 25 år arbejdet som virksomhedscoach, mentaltræner og forfatter. Han ikke blot hjælper topledere, mellemledere og nøglemedarbejdere med at genfinde gejsten og få ild i tøjet. Han giver dem tændstikken til at tæppebombe middelmådigheden og knaphedsmentaliteten tilbage til jernalderen, så de kan inspirere og fænge deres medarbejdere – og opnå målbare resultater såsom øget trivsel og øget arbejdsglæde, øget omsætning og øget bundlinje.

Få en uforpligtende sparringssamtale

Scroll til toppen