Jeg har indtalt denne selvværds-meditation, som jeg kalder “Du hviler i dig selv”.

Den gør en stor forskel for flere af mine kunder, og derfor synes jeg, at den er værd at dele med dig.

Den er indtalt med ét formål: at få dig til at forstå din egen storhed og din uendelige menneskelige værdi. Noget som alt for få mennesker desværre forstår.

Det der holder dig tilbage fra at få de følelser, du ønsker og det liv, du drømmer om er dine tanker om dig selv. Det handler om at elske sig selv – først der kan du sige farvel til middelmådighed, offermentalitet og overspringshandlinger.

Ved at ændre dine tanker om dig selv og dit syn på dig selv – ved at se på dig selv som et stort og kærlighedsfyldt menneske – vil verden ligge for dine fødder. Du vil med en sund selvopfattelse og et stærkt selvbillede let, frit og ubesværet kunne skabe netop det, du drømmer om og få det liv, du længes efter.

Lyt til hvert et ord i denne meditation og luk hvert et ord ind, og lad det blive netop der.

Sæt dig godt til rette og lyt til meditationen – lyt så ofte som muligt. Gerne hver dag i en periode – på den måde renser du dine tanker og foretager en indre hovedrengøring.

.

Hvis du vil have mere inspiration om selvværd og hvordan du kommer til at hvile i dig selv, se alle videoer her.

Vil du have lydfilen tilsendt, så du kan gemme den?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her, så får du straks lydfilen med meditationen “Du hviler i dig selv” direkte i din indbakke.

Du får også et link til guiden ‘6 effektive veje til øget vækst’, der giver dig inspiration til, hvordan din virksomhed kan gå fra menneskelig vækst til økonomisk vækst.

Bliv ringet op til en

 

Inspirationssamtale

uforpligtende

 

Få den hjælp og vejledning du har brug for her og nu!

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet som coach, mentaltræner og forretningsudvikler for topledere og mellemledere, nøglemedarbejdere og ambitiøse mennesker

Ulrich Søgårds logo i blå
☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
Scroll til toppen