Af og til bliver jeg stillet flg. spørgsmål: “Ulrich, med alle de mennesker du coacher og træner – kan du pege på én ting som har afgørende betydning for de fleste mennesker – og som vil kunne gøre en stor og måske varig forskel for de mennesker – hvis de satte ind lige dér”?

Ja, er mit svar. Der findes én faktor, som vi ikke hører så meget om. Men som vil gøre forskellen for de fleste mennesker. Og den faktor hedder OPFYLDTHED.

Når du føler dig OPFYLDT – får du fingre i alt det du drømmer om.

Slår du begrebet op eller googler du begrebet – vil du opleve en rodet landhandel af beskrivelser.

For mine kunder og mig betyder det at være opfyldt først og fremmest at have fundet sin plads i livet og at have fundet sit formål. Sit livsformål.

Det giver ro at nå dertil. Det giver en oplevelse af afklaring. Som igen giver en god personlig styrke.

At være opfyldt betyder også at være kommet hjem til sig selv. At elske og acceptere sig selv – som den man nu engang er født. At tro på de medfødte ressourcer og talenter og styrker – og lukke helt op for dem i bestræbelserne på at berige verden og gøre en forskel for så mange mennesker som muligt.

At være opfyldt betyder også at gøre det jeg ikke kan lade være med at gøre. At føle sig inspireret og flyve ud af sengen om morgenen og glæde sig som et lille barn til at komme i gang med dagens virke og “forskelsgøren”.

En naturlig konsekvens af ovenstående – er at glæden fylder krop og sind. At glæde og lykke ikke blot er sjældne glimt – men helt naturligt sammen med taknemmelighed og overskud fylder dagen og livet ud.

Rejsen hen til følelsen og oplevelsen af at være opfyldt kan i nogle tilfælde være kort og i andre lang. Uanset hvad – så er det den rejse der skal foretages – for at du kan få lige nøjagtig de følelser, den oplevelse og det liv du inderst inde ønsker og drømmer om.

Så oplever du lige nu – at opfyldtheden ikke er hjemme hos dig, så er tiden inde til at gå i gang med at nå derhen. Nu.

God rejse!

Bliv ringet op til en

 

Inspirationssamtale

uforpligtende

 

Få den hjælp og vejledning du har brug for her og nu!

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet som coach, mentaltræner og forretningsudvikler for topledere og mellemledere, nøglemedarbejdere og ambitiøse mennesker

Ulrich Søgårds logo i blå
☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
Scroll til toppen