Naturlig glæde og personligt overskud – er afgørende for din livskvalitet og din evne til at skabe resultater.

Er du leder – er naturlig glæde og personligt overskud afgørende for din evne til at inspirere og sætte ild i dine medarbejdere.

Er du sælger – er naturlig glæde og personligt overskud afgørende for din evne til at hjælpe og rådgive dine kunder, og hver dag lade dig bære af den energi, der øger salget.

Glæde er medfødt

Det er vigtigt at forstå – at din glæde er inde i dig. Du har den altid i dig. Du har altid ”din evne til at være glad uden at vide hvorfor” inde i dig.

Det er korrekt at det ofte ikke føles sådan. At det kan opleves som om glæden er væk. Det kan være svært at forstå, at glæde er medfødt og helt naturligt, når modgang og stress, pres og uafklaring er typiske bestanddele af dagligdagen.

Men glæden er aldrig væk.

Det er kun kontakten til din medfødte glæde, der kan være midlertidigt afbrudt.

Glæde og overskud er så basale mentale grundsten – at dine evner til at præstere på højt niveau, skabe de store resultater og opleve livet og dit arbejde som let og ubesværet – netop afhænger af din glæde og overskud.

Derfor: Hvis du går og er små-ked-af-det, tynget af tristhed eller har skruet ned for din ild, så skal du søge hjælp til at få knækket koden – hvilket konkret vil sige at få hjælp til ”at sætte dig selv på det glade flow”.

Det er kun meget få mennesker, der evner at tænde sig selv og få glæden til at blomstre – hvis først de er kede af det og oplever, at verden er imod dem.

Glad succes er løsningen

Det er ligeledes vigtigt at forstå – at du er glad på vej hen mod dine mål her i livet, netop fordi du altid har glæden inde i dig. Ikke noget med at tro på, du først bliver glad, når du når målene.

Nej, du er glad på vejen hen mod målet. At nå målet er blot en bonus – ikke en forudsætning for glæde og overskud.

Husk at ”mål og succes” nås lettere og ubesværet – når du er glad på vejen derhen.

 

Bliv ringet op til en

 

Inspirationssamtale

uforpligtende

 

Få den hjælp og vejledning du har brug for her og nu!

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet som coach, mentaltræner og forretningsudvikler for topledere og mellemledere, nøglemedarbejdere og ambitiøse mennesker

Ulrich Søgårds logo i blå
☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
Scroll til toppen