Jeg inviterer dig som har ledelsesansvar – til at være med på dette åbne live webinar, hvor vi vil diskutere de vigtige emner ”coaching” og ”ejermentalitet”.

Begge emner har potentialet til at gøre forskellen for dig som leder, for dine medarbejdere og for din forretning.

Send en mail til ulrich@ulrichsoegaard.dk og skriv JA TAK TIL LEDELSES-WEBINAR i emnefeltet – så sender jeg dig linket, som du blot klikker på.

Tidspunkt: Onsdag, d. 27. maj 2020 kl. 15.00-16.00 (hvis der er spørgsmål og diskussionslyst – vil der være mulighed for at fortsætte til kl. 16.30).

FOKUS 1:
Hvordan coacher du egentlig mest effektivt dine medarbejdere – i de tider vi lever og arbejder under lige nu?

Coaching er det mest effektive performance-, trivsels- og kommunikations-værktøj du som leder kan bruge – til at tage resultater og vækst til næste niveau.

Jeg viser dig hvordan du opløser modstand og opgivenhed hos medarbejderne, samtidig med at du indgyder håb og løsningsorientering.

FOKUS 2:
Hvordan sørger du for at skabe en EJER-kultur – hvor I siger farvel til offer-mentalitet og katastrofe-tanker?

I disse tider SKAL medarbejderne træde op med ejerskab, power og nytænkning – og være med til at skabe nye resultater og ny vækst i de kommende vigtige måneder.

Jeg viser dig forskellen på ejer- og offer-mentalitet – og hvordan du kan ændre kulturen i dit team med dette vigtige værktøj.

Vi ses,
Ulrich

Bliv ringet op til en

 

Inspirationssamtale

uforpligtende

 

Få den hjælp og vejledning du har brug for her og nu!

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet som coach, mentaltræner og forretningsudvikler for topledere og mellemledere, nøglemedarbejdere og ambitiøse mennesker

Ulrich Søgårds logo i blå
☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
Scroll til toppen