I denne video beskriver jeg i detaljen og med eksempler – hvordan du med dine tanker, i form af analyser, tolkninger og rationalisering, producerer dine følelser, dernæst din oplevelse af livet og til sidst din subjektive virkelighed.

Jeg vil opfordre dig til at se video’en gentagne gange, og investere tid og energi i at forstå det jeg forklarer i video’en.

Jeg oplever dagligt, hvordan de mennesker, som jeg samarbejder med, sætter sig selv fri, øger deres grundglæde og træder mere i karakter som sig selv – når de FORSTÅR hvordan deres tanke-, følelses- og oplevelses-processer fungerer.

Håber video’en vil inspirere!

Rigtig god fornøjelse,

  • Del på Facebook
  • Del på LinkedIn
  • Del på Twitter

Bliv ringet op til en

 

Inspirationssamtale

uforpligtende

 

Få den hjælp og vejledning du har brug for her og nu!

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet som coach, mentaltræner og forretningsudvikler for topledere og mellemledere, nøglemedarbejdere og ambitiøse mennesker

Ulrich Søgårds logo i blå
☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
Scroll til toppen