For år tilbage var jeg overbevist om – at jo mere og jo hårdere jeg TÆNKTE over det jeg kaldte ”et problem” – jo hurtigere og bedre en løsning ville jeg finde frem til.

Jeg var sikker på, at jeg kunne tænke mig til løsninger – uanset situationen og uanset det oplevede problem.

Når det så i en situation alligevel ikke rigtigt lykkedes mig at udtænke en løsning – kunne jeg ikke forstå det. Jamen, jeg har jo styr på tingene og man kan da altid sætte sig ned og tænke sig frem til en udvej, til en løsning, tænkte jeg for mig selv.

Mange af de mennesker jeg møder i min coaching – tror på det samme. De føler sig overbevist om, at når de udtænker, overtænker og gentænker – så lykkes tingene for dem. Mens det der i virkeligheden sker er – at de ender inde i det der kaldes en RUMINATION.

Håber den korte video vil inspirere dig!

  • Del på Facebook
  • Del på LinkedIn
  • Del på Twitter

Bliv ringet op til en

 

Inspirationssamtale

uforpligtende

 

Få den hjælp og vejledning du har brug for her og nu!

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet som coach, mentaltræner og forretningsudvikler for topledere og mellemledere, nøglemedarbejdere og ambitiøse mennesker

Ulrich Søgårds logo i blå
☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
Scroll til toppen