Se med i denne video, hvor jeg fortæller om en klient, som spurgte mig om HVORDAN han kunne ”komme til at holde af sig selv”.

Håber indsigten om forskellen mellem ”jeg TROR jeg er god nok” og ”jeg INDSER jeg er god nok” vil inspirere dig.

VIGTIGT

Når en leder eller medarbejder sidder fast i overbevisningen om ”jeg er ikke god nok” og ”jeg bryder mig ikke om mig selv” – så kan vedkommende ikke komme nogen vegne. Eksempelvis giver det ingen mening at sende en sådan medarbejder eller leder på kursus eller udsætte vedkommende for almindelig ledelses-coaching. Du bliver som leder nødt til at gå dybere her for at knække koden.

Håber video’en vil inspirere!

Rigtig god fornøjelse,

  • Del på Facebook
  • Del på LinkedIn
  • Del på Twitter

Bliv ringet op til en

 

Inspirationssamtale

uforpligtende

 

Få den hjælp og vejledning du har brug for her og nu!

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet som coach, mentaltræner og forretningsudvikler for topledere og mellemledere, nøglemedarbejdere og ambitiøse mennesker

Ulrich Søgårds logo i blå
☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
Scroll til toppen