Du kan, hvad du vil”

En sætning, vi har hørt mange gange, men ikke desto mindre en sand sætning. Mennesket har evnen til at gøre præcist det, der skal til for at opnå en ønsket løsning.

Du kan skabe, hvad du vil. Du har evnen til at skabe de resultater og den vækst, du ønsker – og drømmer om. I din virksomhed. I dit job. I dit liv.

Har du endnu ikke evnerne og kompetencerne, der skal til – så kan du tilegne dig dem. Har du ikke idéerne og de kreative indfald, der skal til – kan du udtænke dem.

ALT der er skabt på jorden – Eiffeltårnet, motoren, lyspæren, penicillinen, flyvemaskinen, computeren – er skabt af den menneskelige kreativitet. Kreativitet er ikke noget mystisk og ophøjet. Det er en kraft og evne, alle mennesker besidder. Også dig.

Nogen bruger denne kraft mere end andre. Nogen er bedre trænet i at bruge den end andre. Og derfor vil der altid være nogen, der fremstår ”bedre” til at være kreative end andre. Men det handler kun om træning. For kraften og evnen har vi alle!

Tjek nedenfor, om du bruger dit kreative potentiale til fulde. Hvis du drømmer om præstationer, resultater og vækst på et langt højere og måske mere spændende niveau end i dag, så sørg for at ligge minimum 80% på kolonnen ”Den Kreative Kraft” og maksimum 20% på kolonnen ”Den Stationære Kraft”.

 

Den Kreative KraftDen Stationære Kraft
Du går til alle opgaver med åbent sind og nye tankerDu går til opgaverne med en forudindtaget holdning
Du elsker at skabe nytDu elsker at gøre tingene på samme måde, du altid har gjort
Du ved, at din kreativitet altid vil kunne skabe en (ny) løsningDu tvivler på, om du har evnen til at finde en (ny) løsning
Du SKABER dit eget jobDu forventer at chefen har din jobramme 100% klar og færdig
Du er bevidst om, at DU skaber det liv, du
ønsker og det liv, du får
Du tror på, at det er omgivelserne, der definerer og bestemmer dit liv
Du ved, at kreativitet er medfødt og der ikke er noget mystisk ved detDu tror, at kreativitet er en smule ophøjet og kun for reklamefolk og kunstnere
Du ved, at kreativiteten altid er lige inden for rækkevidde – at en løsning blot er en tanke vækDu tror, der skal køres store workshops og brainstorming-processer for at være kreativ
Du tror på, at kreativitet kan trænes og udvikles – så du hele tiden øger din evne til at skabe nye resultater og vækstDu tror, at kreativitet er noget ”fast”, som du kun har i begrænset ”mængde”
Du bruger din kreativitet til aktivt at komme udenom forhindringerDu går i stå og ved ikke, hvad du skal gøre for at komme udenom forhindringerne
Du tænker nyt, du handler nyt, og du elsker nyt!Du gør tingene på samme måde, som du altid har gjort
Du skaber det du drømmer omDu venter på, at det du drømmer om falder ned i skødet på dig
Du transformerer problemer til projekterDu mister modet når du møder et problem

Vil du have artiklen som PDF, så du kan gemme den?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her, så får du straks artiklen “Dit uendeligt store og medfødte kreative potentiale” som PDF direkte i din indbakke.

Du får også et link til guiden ‘6 effektive veje til øget vækst’, der giver dig inspiration til, hvordan din virksomhed kan gå fra menneskelig vækst til økonomisk vækst.

 

 

Bliv ringet op til en

 

Inspirationssamtale

uforpligtende

 

Få den hjælp og vejledning du har brug for her og nu!

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet som coach, mentaltræner og forretningsudvikler for topledere og mellemledere, nøglemedarbejdere og ambitiøse mennesker

Ulrich Søgårds logo i blå
☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
Scroll til toppen