1.

Vær ikke bange for, at folk ikke kan li’ dig. Er du bange for, at folk ikke kan li’ dig, vil denne frygt holde dig fra at leve dit liv fuldt ud. Frygten vil producere en energi af ”holden tilbage”. Ønsker du at være glad, bliver du nødt til at tage chancer og være dig selv – selvom det betyder, at der vil være nogen, som ikke kan li’ dig. Det vil der altid være, uanset hvilket ben du står på. Det gælder alle mennesker.

2.

Sammenlign ikke dig selv med andre. Det giver ingen mening at sammenligne dig selv med andre, når alle mennesker er unikke, originale og autentiske. Fokusér på hvem du er, og gør det indre arbejde.

3.

Vær ikke bange for hvad folk tænker om dig. Hvad andre tænker om dig er ikke dit problem – det er deres. Husk at de producerer deres oplevelse af dig. Det er øjnene, der ser = De folk, der ser på dig. Du kommer aldrig til at styre hvad andre tænker om dig – uanset hvor meget du socialiserer dig, og laver dig selv om. Så drop denne frygt og vær dig selv.

4.

Tag ansvar for din glæde. Du er ansvarlig for din glæde – ingen andre. Du bliver givet et liv, og det er op til dig at skabe det liv du ønsker, og som giver mening for dig og som gør dig glad.

5.

Sid ikke fast i fortiden. Fortiden er væk og kommer aldrig igen. Hvis du oplever den eksisterer, skal du vide, at den kun eksisterer som et minde, som er lig med tanker om det, der skete engang i fortiden. Fokusér på nu’et, og få det meste ud af dit liv nu.

6.

Bekymr dig ikke om fremtiden. Fremtiden eksisterer ikke, og den kommer helt af sig selv. Jo mere du bekymrer dig om det, der måtte komme – jo større er sandsynligheden for, at du vil manifestere det du ikke ønsker.

7.

Vær tro mod dig selv. Vær autentisk. Vær dig selv. Tag dig selv bogstaveligt talt i nakken hver dag – og sørg for, at du er dig selv, og du lever dit liv, som dit hjerte ønsker det.

8.

Vær ikke bange for at forandre dig. At ændre dig. At udvikle dig. At transformere dig. Det er vigtigt, at du er VILLIG til at vokse som menneske – for gør du ikke det, er det svært at være glad og opleve livet som meningsfuldt.

9.

Vær mild mod dig selv. Vær sød ved dig selv. Vær rar ved dig selv. Vær nænsom mod dig selv. Tal pænt til dig selv. Det er afgørende for din livskvalitet, at du løbende tilgiver dig selv når du begår fejl. Livet er en kontaktsport, og du vil begå fejl, det er et vilkår. Lær af dine fejl, tilgiv dig selv og kom videre.

10.

Lev dit liv fuldt ud i nærvær og tilstedeværelse. Øjeblikket lige nu, er det eneste du har, derfor er det så vigtigt, at du lever dit liv i dette øjeblik, så du får det meste ud af dit liv, som i den uendelige og evige bevidsthed er som et blink med øjet.

Modtag inspiration i din indbakke

* indicates required

Bliv ringet op til en

 

Inspirationssamtale

uforpligtende

 

Få den hjælp og vejledning du har brug for her og nu!

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet som coach, mentaltræner og forretningsudvikler for topledere og mellemledere, nøglemedarbejdere og ambitiøse mennesker

Ulrich Søgårds logo i blå
☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
Scroll til toppen