Den tid og de udfordringer vi står midt i og overfor – er ikke set før. Ikke i vores levetid.

Derfor kræver tiden og udfordringerne at vi bevarer roen og handler både hjerteligt og rationelt.

Her kommer mit forslag til hvordan vi bedst kan gøre netop det – del gerne med os andre hvis du har supplerende forslag:

1.
Bliv indenfor i dit hjem. Gå kun ud når du skal købe ind – med maske, solbriller og handsker. Hvis muligt – køb ind online og få varerne bragt ud. Sprit hellere af en gang for meget end en gang for lidt.
Hvorfor? Fordi på den måde vil vi effektivt stoppe smitten og dermed holde dødsfaldene på et absolut minimum.

2.
Sluk for nyhederne. VIGTIGT: Lad ikke nyhederne køre i baggrunden. Sluk. Beslut dig for at se nyhederne én gang om dagen – max. 30 minutter. Så du blot er opdateret – uden at dyrke katastrofe-energien.
Hvorfor? Fordi ellers stresser du dig selv og holder fast i en stemning af katastrofe og krise, som vil gøre dig deprimeret og ressourcesvag.

3.
Skru op for humoren. Se korte video’er, der får dig til at grine. Læs sjove bøger og blade. Fortæl vittigheder. Indstil dig selv på at være åben for et godt grin.
Hvorfor? Fordi humor har bragt menneskeheden gennem de mest forfærdelige kriser og krige – og vil også gøre det denne gang. Humor bringer mennesker sammen, øger serotoninen og udløser dopamin.

4.
Dyrk din familie. De fleste af os er i disse dage isoleret sammen med nærmeste familie. Kram dem. Hyg med dem. Nyd dem. Vær rummelig og overbærende.
Hvorfor? Fordi nærmeste familie er det vigtigste vi har og vi har brug for hinanden lige nu – og nu er der tid og plads til det.

5.
Læs bøger. Du har nu tiden til at få læst alle de bøger du tidligere ikke har fundet tid til. Det er altid godt og sundt at fordybe sig i en god bog. Nu har du muligheden for at lade dig underholde af en bog.
Hvorfor? Fordi vi udvider vores horisont og perspektiv hver gang vi læser en god bog – og i denne situation vil boglæsning hjælpe os til at fokusere. Jeg vil anbefale dig at skabe situationer hvor du bliver ”opslugt” og glemmer dig selv.

6.
Hjælp dine medmennesker. Tilbyd din hjælp til ældre, svækkede, syge og andre der har brug for en håndsrækning. Tal med andre mennesker og indfri deres behov for social kontakt.
Hvorfor? Fordi du selv føler glæde og tilfredshed ved at give og hjælpe – og fordi der lige nu er så mange mennesker, der har brug for hjælp.

7.
Bed om hjælp. Det kan være svært. Men står du i en situation som du oplever som uoverskuelig eller frustrerende – så bed om hjælp. De fleste mennesker holder meget af at hjælpe andre mennesker. Ræk ud og bed om den hjælp og støtte du har behov for.
Hvorfor? Fordi tiden ikke er inde til at være stolt og gå rundt med utryghed, ængstelighed og oplevede udfordringer alene.

8.
Tænk nyt. Meningen med en krise og en katastrofe – er måske at vi peges i retning af at slippe noget af det gamle og finde på nyt. Vores kreativitet og opfindsomhed får typisk et ordentligt nøk i tider som disse.
Hvorfor? Fordi der er så mange ting der ikke fungerer i verden – og denne situation er en kærkommen lejlighed til at gøre tingene på nye måder.

9.
Se dig selv i et nyt lys. Se dig som kærligheden selv. Giv din kærlighed til andre mennesker. Indse at mig, mig, mig ikke virker og at sand livsudfoldelse er at give, tjene og holde af dine medmennesker.
Hvorfor? Fordi kriser og katastrofer bringer os sammen og inviterer os til at vise omsorg for hinanden.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Jeg tilbyder min hjælp via

✔ Telefon eller Facetime: Tlf. 20160467
✔ Skype: ulrichsoegaard

Helt uforpligtende og uden det koster noget – i perioden 16.-20. marts 2020.

Du er også velkommen til at sende en mail til mig på ulrich@ulrichsoegaard.dk

Om du er ejerleder, direktør, medarbejder, privatperson – og uanset hvad du måtte have på hjerte – så står jeg klar til at hjælpe.

Jeg ønsker dig en god tid med afklaring, klarsyn og læring – og hvor du tager én dag af gangen!

Bedste hilsner,
Ulrich

Bliv ringet op til en

 

Inspirationssamtale

uforpligtende

 

Få den hjælp og vejledning du har brug for her og nu!

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet som coach, mentaltræner og forretningsudvikler for topledere og mellemledere, nøglemedarbejdere og ambitiøse mennesker

Ulrich Søgårds logo i blå
☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale
Scroll til toppen