Bog: Forelsket i livet

DKK239,00 Ekskl. moms

Bogen ”Forelsket i livet” indeholder 126 inspirerende citater. Citaterne er korte og præcise, og du vil få vigtige indsigter med dig hver gang du læser i bogen. Hver gang du får en indsigt – øger du din bevidsthed, og får et nyt syn på dig selv og livet omkring dig.

”Forelsket i livet” er motivation og inspiration i vitaminform – og henvender sig til dig, der ønsker at blive klogere på dig selv, og som er åben for at se dig selv og dine omgivelser i et nyt perspektiv.

P.S. Porto, emballage og håndtering er inklusiv i prisen.

Kategori:

Du kunne også være interesseret i...

Bliv ringet op til en

 

Sparringssamtale

uforpligtende

 

Udvikl dine mentale og emotionelle kompetencer, og få medarbejderne til at tage ansvar for at skabe resultaterne og nå jeres mål i fællesskab. Jeg har gennem de sidste 25 år arbejdet som virksomhedscoach og mentaltræner for topledere, mellemledere og nøglemedarbejdere

☎ Bliv ringet op til en uforpligtende samtale

Gå ikke glip af muligheden!

Ulrich Søgård har gennem de sidste 25 år arbejdet som virksomhedscoach, mentaltræner og forfatter. Han ikke blot hjælper topledere, mellemledere og nøglemedarbejdere med at genfinde gejsten og få ild i tøjet. Han giver dem tændstikken til at tæppebombe middelmådigheden og knaphedsmentaliteten tilbage til jernalderen, så de kan inspirere og fænge deres medarbejdere – og opnå målbare resultater såsom øget trivsel og øget arbejdsglæde, øget omsætning og øget bundlinje.

Få en uforpligtende sparringssamtale

Scroll til toppen