Personlig udvikling

 

personlig udvikling

Stå frem med autentisk autoritet og opnå de resultater og det liv, du drømmer om. Kun gennem personlig udvikling kan du give slip på den tankevirksomhed, der spænder ben for dig!

 

Nogle af de virksomheder, jeg har hjulpet:

ulrich-soegaard-udvalgte-partnere

 

Er du klar til personlig udvikling, der bringer dig tilbage til dig selv og gør dig i stand til at præstere på næste niveau og skabe de store resultater?

Er du klar til personlig udvikling, der smider værktøjer, strategier og teknikker langt væk og i stedet tager afsæt i dybde, nærvær og sårbarhed?

Er du klar til personlig udvikling, der sætter dig i stand til let, frit og ubesværet at skabe meningsfuld menneskelig og økonomisk vækst?

Jeg står klar til at hjælpe dig hele vejen – gennem 100% ærlig og målfokuseret sparring.

 

Vælg et af følgende udviklingsforløb:

1:1 coaching – typisk 3-6 måneder
Vi skræller lagene af et efter et, så du bliver et frit menneske uden blokeringer, modstand og begrænsende overbevisninger. Dernæst bygger vi din grounding op, og definerer dine mål. Med løbende sparring fra mig kommer du over målstregen med følelsen af, at du kan opnå alt, du sætter dig for.

Workshops – typisk 3 timer
Sammen går vi i dybden med de tanker og regler, der afholder dit team, din afdeling eller organisation fra at skabe de helt store resultater. Når vi har fjernet disse, vil der ikke være nogle grænser for, hvad I sammen kan opnå af vækst – både på personligt og forretningsmæssigt plan.

Vækstforløb – typisk 6 måneder eller længere
Vi definerer sammen, hvor dit team, din afdeling eller organisation vil hen (A), og hvordan vi kommer derhen (B). Rejsen fra A til B vil lykkes med mig på sidelinjen og involverer både fælles sessioner og 1:1 coaching.

Alle forløb er unikke og skræddersyes efter dine og din organisations behov og ønsker.

 

Personlig udvikling – det får du

Uanset hvilken løsning, du vælger, kan du forvente:

 • Personlig transformation frem for teknikker, værktøjer og alt det andet, du måske forbinder med et kursus i personlig udvikling. Fordi kun en ændring i din mentalitet kan føre til personlig udvikling og forretningsmæssig vækst.
 • Dybde, nærvær og sårbarhed på et niveau, som du ikke får andre steder. Fordi det har en voldsomt høj effekt, der tager dig til derhen, du ønsker.
 • At du skifter perspektiv på dig selv og får et nyt forhold til dig selv. Fordi det er afgørende, at du er hjemme i dig selv, så du kan træde ud af rollespillet og i autentisk karakter, og skabe resultater på højeste niveau.

Dit udbytte vil være stort, bl.a. vil du:

 • Opleve dit arbejde hen imod de ønskede resultater som let, frit og ubesværet.
 • Blive en effektiv medarbejder eller leder, der tør bruge dig selv i dit arbejde.
 • Gå til opgaverne som et autentisk menneske, der er frygtløst og hviler i sig selv.
 • Opleve, at du selv er herre over dine tankekonstruktioner og kan ændre dem når som helst.
 • Blive en dygtig medarbejder eller leder, der tager aktivt og opsøgende ansvar – og skaber de store og varige resultater.

Med disse ting på plads kan du leve, arbejde og skabe den vækst, du ønsker – hos dig selv, dine medarbejdere og i organisationen.

“Ved at arbejde med personlig udvikling på den for dig rigtige måde – vil du kunne skabe de resultater, du ønsker. Uanset hvilke resultater, vi taler om. Personlig udvikling SKABER dine præstationer, som SKABER dine resultater, som SKABER den vækst, du drømmer om – uanset om der er tale om menneskelig, ledelsesmæssig eller økonomisk vækst.”
/Ulrich Søgård

 

Personlig udvikling kommer ikke af sig selv

Jeg tilbyder min hjælp til din personlige udvikling, uanset om du er ejerleder, mellemleder, sælger, nøglemedarbejder eller noget helt femte.

Så længe du er parat til:

 • At åbne dig op og være 100% ærlig – ærlighed er forudsætningen for al vækst
 • Ikke at holde dig tilbage og skjule noget i vores samarbejde
 • At være ærlig i din feedback til mig og sige det til mig ansigt til ansigt
 • At gå all in

Det er mine commitment krav til dig.

Kan du oprigtigt svare ja til alle punkterne ovenfor, garanterer jeg personlig udvikling, der vil bringe dig dertil, du altid har ønsket.

Der vil skrue op for din autentiske flamme.

Der vil bringe dig hjem i dig selv, så det du gør altid føles sjovt og meningsfuldt – og så du kan skabe resultater, du ikke troede muligt.


Kort om Ulrich Søgård

Jeg har 20 års erfaring med præstationspsykologi og mental klarhed, 25 års erfaring med lederudvikling og samarbejdsudvikling samt 30 års erfaring med salgsledelse og salgsudvikling. Derudover har jeg hjulpet, trænet og coachet mere end 1000 ledere og medarbejdere.

Jeg går ind i hvert eneste møde med ønsket og målet om at skabe et møde, så effektfuldt, at du aldrig glemmer det! Hver kunde er unik, og du får mit fulde engagement og fokus – hver gang.

 

Sådan kommer du i gang!

Book et afklarende inspirationsmøde på tlf. 20 16 04 67 eller send en mail til info@ulrichsoegaard.dk.

Her vil du blive afklaret omkring, hvilken af mine løsninger, der passer til dine ambitioner og udfordringer:

 • Individuel coaching der gør en forskel
 • Inspirerende og resultatskabende workshops for teams, afdelinger eller hele organisationen
 • Transformerende vækstforløb, der tager teams, afdelinger eller hele organisationer fra A til B

Copyright © UlrichSoegaard.dk – Personlig udvikling

Bliv ringet op til en uforpligtende samtale

Foretrækker du at ringe eller skrive en mail – finder du oplysningerne her:

Tlf: (+45) 20 16 04 67

info@ulrichsoegaard.dk