Salgscoaching

ulrich soegaard profilbillede og udtalelse du skaber ild i mennesker

 

Oplev salgscoaching, der tager din individuelle salgsindsats til næste niveau – og skaber en salgskultur, der øger omsætningen voldsomt!

 

Nogle af de virksomheder, jeg har hjulpet:

ulrich-soegaard-udvalgte-partnere

 

Er du klar til salgscoaching, der en gang for alle fjerner den modstand, der spænder ben for dit salgsarbejde?

Er du klar til salgscoaching, der bringer glæde og mening ind i dit salgsarbejde, så du kan øge dit salg mere end hvad du troede var muligt?

Er du klar til salgscoaching, der får dig til at skifte fokus fra salg til køb – så du hjælper kunden frem for at sælge til kunden?

Arbejder du med salg som f.eks. salgsmedarbejder, salgsleder, salgschef, salgsdirektør eller ejerleder, og vil du blive bedre til at sælge? Så står jeg klar som din salgscoach, der hjælper dig i mål gennem 100% resultatfokuseret og nul-bullshit sparring.

 

Sådan foregår salgscoaching forløbet:

Step 1: Mental klarhed og emotionelt overskud
Vi fjerner de blokeringer og begrænsende overbevisninger, som har afholdt dig fra at arbejde autentisk med salg. På den måde hæmmes din energi og målrettethed ikke af overtænkning, frygt for afvisninger, lavt selvværd og lavt tempo. Derimod sikrer jeg som salgscoach, at du føler dig committet, tager inspireret action, følger tæt op, skaber målbare resultater og når dit budget.

Step 2: Målsætning og fokus
Vi definerer helt konkret, hvilke mål, du gerne vil opnå. Det kan være specifikke kunder, du gerne vil vinde eller et ønske om at øge salget med f.eks. 20, 50 eller 100%. Dette er fokus for vores fremtidige arbejde med at opnå målene.

Step 3: Effektive salgsteknikker og akkvisitions-strategier
Vi finder sammen ud af, hvordan du når de klare og inspirerende mål ud fra min simple salgsskabelon, der er baseret på 30 års erfaring med salg, markedsføring og relationsudvikling. Skabelonen hedder SCREEN SCOOP SCAN SALES STRATEGY og beskriver hver enkelt fase i salget. Den giver konkrete værktøjer til, hvordan du hjælper kunden på en sådan måde, at kunden sælger til sig selv – dvs. kunden beslutter sig for at købe.

Step 4: Målopnåelse med høj energi, glæde og mening
Med mig som salgscoach på sidelinjen er du nu klar til at gå i gang med at nå dine mål. Oven i købet på en måde, så du føler, at dit salgsarbejde er sjovt og meningsfuldt – og at der ikke er grænser for, hvad du kan opnå.

Forløbet vil køre over 3-6 måneder, hvor vi skiller det hele ad og sætter det sammen igen. Under forløbet vil jeg coache dig på en sådan måde, at du kan gå ud og sælge lige så meget, som du ønsker. Du er ikke længere afhængig af markedet eller af kunderne – fordi den ejermentalitet, der får det til at lykkes, nu vil være installeret i dig. Jeg fjerner den modstand, der holder dig tilbage, så du står klar til med kick-ass energi at tage dit salgsarbejde til højeste niveau. 

“Jeg lytter til dine historier og begrænsninger – måske oplever du en modstand mod salg, og at salg kan føles “klamt”? Når vi har fjernet dine blokeringer, hjælper jeg dig med at tage skridtet over for de kunder, du gerne vil vinde, men måske ikke tør vinde. Jeg lærer dig, hvordan du træder over stregen og kommer i gang – og det gør du med mig på sidelinjen.”
/Ulrich Søgård

 

Salgscoaching med afsæt i din autenticitet

Uanset hvilke målsætninger, du og din virksomhed har sat op for salgscoaching forløbet, kan du forvente:

 • Fokus på personlig udvikling frem for strategi, teknikker, værktøjer og andet, du måske normalt forbinder med et salgskursus. Fordi kun en ændring i din mentalitet kan føre til personlig transformation og forretningsmæssig vækst.
 • At vi arbejder med din mentalitet og dit mindset. Fordi det er her, du gør en forskel med dine værktøjer, teknikker og strategier.
 • At du skifter perspektiv på dig selv og får et nyt forhold til dig selv. Fordi det er afgørende, at du er hjemme i dig selv, så du kan træde i autentisk karakter og skabe salgsresultater på højeste niveau.
 • Dybde, nærvær og sårbarhed på et niveau, som du ikke får andre steder. Fordi det har en voldsom høj effekt, der tager dig til et niveau, du ikke troede var muligt.

Dit udbytte:

 • Du vil opleve dit salgsarbejde som let, frit og ubesværet.
 • Du bliver en effektiv sælger, der tør bruge dig selv i dit arbejde.
 • Du går til opgaverne som en autentisk sælger, der er frygtløs og hviler i sig selv.
 • Du bliver en dygtig sælger, der arbejder vedholdende og fokuseret, tager aktivt og opsøgende ansvar og skaber de store og varige resultater.

Med disse ting på plads kan du skabe de resultater og den vækst, du ønsker – hos dig selv og i din virksomhed.

 

Er jeg den rigtige salgscoach for dig?

Jeg tilbyder min hjælp som salgscoach til dig, der arbejder med salg i det daglige.

Så længe du er parat til:

 • At åbne dig op og være 100% ærlig – ærlighed er forudsætningen for al vækst
 • Ikke at holde dig tilbage og skjule noget i vores samarbejde
 • At være ærlig i din feedback til mig og sige det til mig ansigt til ansigt
 • At gå all in

Det er mine commitment-krav til dig.

Kan du oprigtigt svare ja til alle punkterne ovenfor, garanterer jeg salgscoaching, der vil gøre dit salgsarbejde meningsfuldt og resultatskabende på en og samme tid.

Der vil skrue op for din autentiske flamme.

Der vil bringe dig hjem i dig selv, så det du gør altid føles let og sjovt – og så du kan skabe “umulige” resultater!

 


Kort om Ulrich Søgård

Jeg har 30 års erfaring med salgsledelse og salgsudvikling, 20 års erfaring med præstationspsykologi og mental klarhed samt 25 års erfaring med lederudvikling og samarbejdsudvikling. Derudover har jeg hjulpet, trænet og coachet mere end 1000 sælgere, ledere og medarbejdere.

Jeg går ind i hvert eneste møde med ønsket og målet om at skabe en samtale, så effektfuld, at du aldrig glemmer det møde. Hver kunde er unik, og du får mit fulde engagement og fokus.

 

Sådan kommer du i gang!

Book et afklarende inspirationsmøde på tlf. 20 16 04 67 eller send en mail til info@ulrichsoegaard.dk.

Her vil du blive afklaret omkring, hvilke af nedenstående tiltag, der passer til dine ambitioner og udfordringer:

 • Individuel salgscoaching
 • Coaching af salgsteamet
 • Salgscoaching til ledergruppen
 • Sambesøg med salgsledere og sælgere, key account managers og kundeansvarlige
 • Salgsstrategisk workshop
 • Salgskursus med fokus på salgscoaching

Salgscoaching og systemet bag er bygget op omkring de præstationsfremmende og resultatskabende koncepter ”Autentisk salgsmentalitet” + ”Flydende Salg” + ”PRO Salg” – med skarpt fokus på at øge salget fra 20% til over 100%.

Copyright © UlrichSoegaard.dk – Salgscoaching

Bliv ringet op til en uforpligtende samtale

Foretrækker du at ringe eller skrive en mail – finder du oplysningerne her:

Tlf: (+45) 20 16 04 67

info@ulrichsoegaard.dk

 

Kunderne siger


“Du skaber ild i mennesker, Ulrich – og har for mit vedkommende givet mit liv både som privatperson og leder en kvalitet i bevidsthed og mening jeg ellers aldrig ville have fundet. At være leder er for mig i dag helt naturligt, og jeg nyder at motivere og samarbejde”

Lars Aarup, direktør, Anlægsgartnermester Lars Aarup A/S