Personaleledelse

ulrich soegaard profilbillede og udtalelse du skaber ild i mennesker

 

Hvorfor er god personaleledelse så vigtigt?

I mange virksomheder leverer ledelsen ikke tydelig ledelse – hvilket er det modsatte af ”god personaleledelse”. God personaleledelse handler om at være synlig og nærværende over for medarbejderne SAMTIDIG med, at du sørger for et tydeligt afsæt og skaber en retningsgivende ramme til medarbejderen – så medarbejderen SELV kan og vil skabe de store resultater inden for de aftalte rammer.

 

Nogle af de virksomheder, som jeg har hjulpet:
ulrich-soegaard-udvalgte-partnere

 

Effektiv personaleledelse kan defineres som følger:
 1. Sørg for, at medarbejderen forstår, at du er tilgængelig, og din opgave er at hjælpe medarbejderen, når han eller hun har brug for det
 2. Sørg for at få medarbejderens ramme på plads. Rammen beskriver den retning, som medarbejderen skal bevæge sig inden for på dagligt niveau – og det indhold af opgaver og ansvar som tilhører medarbejderen
 3. Sørg for, at medarbejderen sættes på skinner og skaber værdi og målbare resultater. Få styr på opdelegering og uddelegering
 4. Sørg for at give medarbejderen konstruktiv feedback og løbende udvikle medarbejderen til næste niveau – BÅDE fagligt og personligt. Husk, når et niveau er nået – så arbejder I videre mod næste niveau
 5. Sørg for at gøre medarbejderen selvkørende og selvmotiveret
 6. Sørg for, at medarbejderens mentalitet er skarp og sund
 7. Sørg for, at medarbejderens evne til at samarbejde i teamet er skarp og sund

 

 

Effektiv personaleledelse handler kort sagt om at få styr på de følgende 3 områder:


 • Lederskab
  Evnen til at lede og motivere dig selv personligt kommer før ledelse, som handler om at lede og motivere andre. Personligt lederskab er afgørende for effektiv personaleledelse.
 • Relationer
  Evnen til at skabe stærke og fortrolige relationer til medarbejderne er afgørende for din evne til at skabe resultaterne gennem og sammen med medarbejderne. Relationsudvikling er en vigtig ingrediens i effektiv personaleledelse.
 • Kultur
  Evnen til at etablere og udvikle en kultur, hvor medarbejderne kan og vil selv, hvor de toptrives, hvor de oplever mening og formål med deres daglige arbejde, hvor de tør være sig selv, hvor de føler sig trygge og mødt med tillid, er vigtige ingredienser i god ledelse. Kulturudvikling er et potent tiltag i effektiv personaleledelse.

 

ulrich-soegaard-profil

 


 

Kontakt Ulrich Søgård på tlf. 20 16 04 67 og få styr på din personaleledelse en gang for alle. Ulrich har hjulpet, trænet og coachet mere end 1000 ledere og medarbejdere og tager udgangspunkt i din personlighed og ledelsesstil.

Udvikling af personaleledelse sker ved transformerende coaching, resultatfokuseret ledersparring og afklarende workshops.

Ring til Ulrich Søgård på tlf. 20 16 04 67 og bestil en uforpligtende sparrings-samtale.

Mine løsninger ift. personaleledelse:

 • Personaleledelse til ejerledere

 • Personaleledelse til direktører

 • Personaleledelse til mellemledere

 • Personaleledelse til salgschefer

 

Copyright © UlrichSoegaard.dk – Personaleledelse

Bliv ringet op til en uforpligtende samtale

Foretrækker du at ringe eller skrive en mail – finder du oplysningerne her:

Tlf: (+45) 20 16 04 67

info@ulrichsoegaard.dk

 

Kunderne siger


“Du skaber ild i mennesker, Ulrich – og har for mit vedkommende givet mit liv både som privatperson og leder en kvalitet i bevidsthed og mening jeg ellers aldrig ville have fundet. At være leder er for mig i dag helt naturligt, og jeg nyder at motivere og samarbejde”

Lars Aarup, direktør, Anlægsgartnermester Lars Aarup A/S