Lederudvikling

 

lederudvikling

Vink farvel til blokeringer og modstand, og lær at træde i karakter med autenticitet, nærvær og sårbarhed. Det er vejen til at du let, frit og ubesværet kan skabe resultater på højeste niveau.

 

Nogle af de virksomheder, jeg har hjulpet:

ulrich-soegaard-udvalgte-partnere

 

Er du klar til lederudvikling, der starter med din udvikling og dit personlige lederskab?

Er du klar til lederudvikling, der baner vejen for stærke relationer til dine medarbejdere, så I sammen kan skabe resultater, du ikke troede muligt?

Er du klar til lederudvikling, der gør dig i stand til at etablere en kultur, hvor medarbejderne kan og vil selv – og oplever mening og formål med deres arbejde?

Arbejder du med ledelse som f.eks. afdelingsleder, salgsleder, direktør eller ejerleder, og vil du tage dit lederskab til næste niveau? Så står jeg klar til at inspirere og udvikle dig gennem 100% ærlig og resultatfokuseret sparring.

 

Sådan kan dit lederudviklingsforløb se ud:

1:1 coaching – typisk 3-6 måneder
Vi skræller lagene af, så du kan finde tilbage til din autentiske autoritet. Herefter sætter vi sammen de mål, du vil opnå, hvorefter du med mig på sidelinjen når målene – og mere til.

Workshops – typisk 3 timer
Her identificerer vi de begrænsende overbevisninger, der findes i dit team, din afdeling eller organisation. Sammen fjerner vi dem, så I kan skabe de resultater, I ønsker.

Vækstforløb – typisk 6 måneder eller længere
Sammen afklarer vi, hvor dit team, din afdeling eller organisation vil hen (A), og hvordan vi kommer derhen (B). Jeg er med hele vejen, hvor vi i fællesskab og gennem 1:1 coaching kommer fra A til B – båret af en energi af glæde, energi og skaberkraft.

Alle forløb er unikke og skræddersyes efter din organisations behov og ønsker.

 

Ledelsesudvikling med afsæt i din autenticitet

Uanset hvilken løsning, der passer til dig og din virksomhed, kan du forvente:

 • Personlig transformation frem for strategi, teknikker, værktøjer og andet, du måske forbinder med et typisk lederkursus. Fordi kun en ændring i din mentalitet kan føre til ledelsesmæssig udvikling og forretningsmæssig vækst.
 • Fokus på din mentalitet og dit mindset. Fordi det er her, du gør en forskel med alle værktøjerne, teknikkerne og strategierne.
 • Dybde, nærvær og sårbarhed på et niveau, som du ikke får andre steder. Fordi det har en voldsom høj effekt, der tager dig til derhen, du ønsker.
 • At du skifter perspektiv på dig selv og får et nyt forhold til dig selv. Fordi det er afgørende, at du er hjemme i dig selv, så du kan træde i karakter som en autentisk leder over for dine medarbejdere.

Dit udbytte:

 • Du vil opleve dit ledelsesarbejde som let, frit og ubesværet.
 • Du bliver en effektiv leder, der tør bruge dig selv i ledelsesarbejdet.
 • Du går til opgaverne med frygtløshed, overskud og du hviler i dig selv.
 • Du opnår flow gennem autenticitet, kærlighed til dig selv og dine medarbejdere, livsglæde samt din medfødte kreativitet, som du vil opdage er ubegrænset.

Med disse ting på plads kan du skabe lige præcis den vækst, du ønsker – hos dig selv, dine medarbejdere og i organisationen.

 

“Jeg lærer dig ledelse på højeste niveau, som går videre over i forretningen, så I sælger mere, behandler kunderne bedre og samarbejder bedre med jeres medarbejdere. Et gennemført styrket samarbejde, som fører til en forbedret forretning og et øget salg.”
/Ulrich Søgård

Lederudvikling der kræver noget af dig

Den ledelsesudvikling jeg tilbyder, kræver at du er parat til:

 • At åbne dig op og være 100% ærlig – ærlighed er forudsætningen for al vækst
 • Ikke at holde dig tilbage og skjule noget i vores samarbejde
 • At være ærlig i din feedback til mig og sige det til mig ansigt til ansigt
 • At gå all in

Det er mine commitment-krav til dig.

Kan du oprigtigt svare ja til alle punkterne ovenfor, garanterer jeg lederudvikling, der vil bringe dig dertil, du altid har ønsket.

Der vil skrue op for din autentiske flamme.

Der vil bringe dig hjem til dig selv, så det du gør altid føles let og sjovt – og så du kan skabe resultater, du ikke troede mulige!


Kort om Ulrich Søgård

Jeg har 25 års erfaring med lederudvikling og samarbejdsudvikling, 30 års erfaring med salgsledelse og salgsudvikling samt 20 års erfaring med præstationspsykologi og mental klarhed. Derudover har jeg hjulpet, trænet og coachet mere end 1000 ledere og medarbejdere.

Jeg går ind i hvert eneste møde med ønsket og målet om at skabe et møde så effektfuldt, at du aldrig glemmer det! Hver kunde er unik, og du får mit fulde engagement og fokus – hver gang.

 

Sådan kommer du i gang!

Book et afklarende inspirationsmøde på tlf. 20 16 04 67 eller send en mail til info@ulrichsoegaard.dk.

Her vil du blive afklaret omkring, hvilke af nedenstående tiltag, der passer til dine ambitioner og udfordringer:

 • Individuel og målrettet ledercoaching
 • Inspirerende og resultatskabende workshops for lederteams, afdelinger eller hele organisationen
 • Transformerende vækstforløb, der tager lederteams, afdelinger eller hele organisationer fra A til B

Copyright © UlrichSoegaard.dk – Lederudvikling

Bliv ringet op til en uforpligtende samtale

Foretrækker du at ringe eller skrive en mail – finder du oplysningerne her:

Tlf: (+45) 20 16 04 67

info@ulrichsoegaard.dk

 

Kunderne siger


“Du skaber ild i mennesker, Ulrich – og har for mit vedkommende givet mit liv både som privatperson og leder en kvalitet i bevidsthed og mening jeg ellers aldrig ville have fundet. At være leder er for mig i dag helt naturligt, og jeg nyder at motivere og samarbejde”

Lars Aarup, direktør, Anlægsgartnermester Lars Aarup A/S