Executive Coaching

Løbende udvikling og konstant vækst – kræver en fokuseret og vedholdende tilgang til begrebet ”næste niveau”. Den tilgang hedder Executive Coaching. Den rigtige Executive Coaching finder frem til de rigtige løsninger på de aktuelle problemer – og sikrer dermed væksten på alle planer. Løbende udvikling og konstant vækst – kræver en fokuseret og vedholdende tilgang til begrebet ”næste niveau”. Den tilgang hedder Executive Coaching. Den rigtige Executive Coaching finder frem til de rigtige løsninger på de aktuelle problemer – og sikrer dermed væksten på alle planer

 

USEC: Ulrich Søgård Executive Coaching™ består af 3 niveauer:

Niveau 1: PERFORMANCE COACHING

Her er fokus rettet mod ønsket om en konkret forbedring og løsning af et konkret problem. Der anvendes teknikker fra elitesportens verden og der leveres resultater i et højt tempo.

Niveau 2: LIFE COACHING

Her er fokus rettet mod et livsområde. Det kan være din evne til at skabe relationer. Din evne til at få din familie til at fungere. Din evne til at levere god og effektiv ledelse. Din evne til at fokusere, prioritere og skabe resultater.

Niveau 3: TRANFORMERENDE COACHING

Her er fokus rettet mod dit sind, dine tanker og din bevidsthed. Når vi arbejder her – vil du opløse din frygt, skifte dine overbevisninger og historier ud med nye – og du vil ændre dit perspektiv på dig selv, dit liv og dine omgivelser. Mange kunder oplever ”at få et nyt liv” når deres tanke- og følelsessystem transformeres. Når vi arbejder på dette niveau – er der tale om ”det dybe, indre arbejde”.

USEC: Ulrich Søgård Executive Coaching™ arbejder med alle 3 niveauer – parallelt.

Med 20 års erfaring indenfor Executive Coaching og evnen til ubesværet at arbejde med de 3 niveauer parallelt – vil du med Executive Coaching eksponentielle mentale og emotionelle resultater.

Dit udbytte ved USEC: Ulrich Søgård Executive Coaching™:

 • Mental klarhed og emotionelt overskud
 • Faglig sparring
 • Autentisk lederskab
 • Præstations-psykologisk rådgivning
 • Personlig transformation
 • Selvindsigt og empati
 • Øget følelsesmæssig og social intelligens
 • Psykologisk modenhed
 • Ekstremt stærk evne til at hvile i dig selv
 • Indre ro
 • Klippefast selvtillid
 • Styrket beslutsomhed og handlekraft

Derudover vil du lære hvordan opløser evt. stress – og hvordan du i fremtiden helt undgår stress og udbrændthed – herunder følelsen af ”metaltræthed”.

Endelig vil du hurtigt få løst evt. problemer med din bestyrelse, problemer med lederkolleger og medarbejdere, konflikter af forskellig art og hvad du ellers står overfor. Du vil i dette Executive Coaching-program få en coach som har stået i alle tænkelige situationer sammen med kunder fra alle brancher.

Med en Executive Coach vil du få din personlige wingman, som vil støtte og styrke dig gennem forløbet. En fortrolig sparringspartner hvis eneste opgave er at være til for dig. Et fortroligt rum hvor du kan dele dine hemmeligheder og tanker – uanset hvad de handler om.

Ring til Ulrich Søgård på tlf. 20 16 04 67 og bestil en uforpligtende sparrings-samtale og hør mere om Executive Coaching.

USEC: Ulrich Søgård Executive Coaching™ har gjort forskellen for mange direktører og ejerledere, mellemledere og nøglemedarbejdere. Se hvad Gorm Rasmussen, CEO, Carl Ras A/S fortæller om sit samarbejde med Ulrich Søgård:

Om Ulrich’s stil:”Med Ulrich er det jo anderledes. Han går så meget all-in og er rimelig ekstrem i sin tilgang. Han er tro mod sig selv, og det gode i det er, at når han så coacher, sætter han en høj bar. Man får ikke en Både-Og. Man får en ærlig, klar og kompromisløs holdning samtidig med, at han også har den følelsesmæssige vinkel. Han taler meget om at give til sin omverden og han står for ydmyghed”

Om Gorm’s udbytte:”For noget tid siden holdt min svoger en tale for mig, hvor han sagde: ”Gorm, du er irriterende! Du er altid i godt humør. Du virker altid til at være i balance – og du siger altid ja, når nogen har brug for din hjælp. Du står altid til rådighed”. Det er, fordi jeg i dag er i flow (en tilstand som Ulrich og jeg arbejdede fokuseret på), og det kan jeg takke Ulrich for”

Kontakt Ulrich Søgård på tlf. 20 16 04 67 – og få sat din Executive Coaching på skinner. Ulrich har hjulpet, trænet og coachet mere end 1000 ledere og medarbejdere – og tager udgangspunkt i din personlighed, din dagligdag og din ledelsesstil.

Løsninger Executive Coaching

 • Executive Coaching til ejerledere
 • Executive Coaching til direktører
 • Executive Coaching til mellemledere
 • Executive Coaching til salgschefer

 

 

Copyright © UlrichSoegaard.dk Executive Coaching

Bliv ringet op til en uforpligtende samtale

Foretrækker du at ringe eller skrive en mail – finder du oplysningerne her:

Tlf: (+45) 20 16 04 67

info@ulrichsoegaard.dk